Поділитись:

У Луцьку з вересня запрацює евакуатор

П'ятниця, 26 серпня 2016, 16:45

Евакуатор вже привезли в Луцьк і обіцяють за тиждень привести його в повну готовність.

Евакуатор мав запрацювати ще з березня, але з певних причин це не сталось. Про це Конкуренту розповів заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко.

"Вже на виході наш красень – евакуатор. Він мав запрацювати ще з березня, але при МВС є купа незрозумілих фірм-"прилипал". Є й така фірма "Інформресурс" – це спеціалізоване підприємство МВС, яке, зокрема, дає погодженням міським радам на евакуаційну діяльність. Півроку це питання "ступорилось". Мартинюк (директор КП "Автопарксервіс", – Конкурент) їздив в Київ, писались листи, які десь пропадали, поки ми не вийшли на Фацевича (начальник Головного управління патрульної поліції Києва, – Конкурент), і тільки тоді прийшло погодження на право нашого комунального підприємства бути оператором паркування", – розповів Сергій Григоренко.

Він додав, що евакуатор, найімовірніше, запрацює з вересня. Оскільки машина, яку везли агрегатами, уже в Луцьку і нині її складають. Також вже є всі необхідні папери, щоб запустити евакуатор в дію. Сергій Григоренко переконаний, що евакуатор – дієвий метод боротьби з водіями, які паркують свої автівки в недозволених місцях, тим більше, що за авакуацію невеличкої автівки її власник повинен буде заплатити мінімум 600 гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ПАРКОВКИ У ЛУЦЬКУ В НЕДОЗВОЛЕНИХ МІСЦЯХ: ХАМСТВО ЧИ БЕЗВИХІДЬ?

Надрукувати
мітки:
коментарів