Поділитись:

Скільки грошей зібрав благодійний джазовий фестиваль у Луцьку

Понеділок, 29 серпня 2016, 16:36
Скільки грошей зібрав благодійний джазовий фестиваль у Луцьку

У Луцьку "відгримів" ІХ Міжнародний благодійний джазовий фестиваль "Art Jazz Cooperation 2016".

Упродовж 26-27 серпня Луцький замок приймав у своїх стінах гостей з України та різних куточків світу. Дарували хороший настрій дует "Дайте спокій" та їх друзі, Сергій Шишкін та Василь Карапулько, Evgeniy Pugachov Trio ft.Frank Parker, гурт "Резус блюз", колективи "Ukrainian Harp Union", "The Cuban Latin Jazz", "Fusion Friends" та "Son De Cuba", учасники якого є лауреатами Греммі, – повідомляють організатори.

Про те, як це було, читайте у матеріалі: "ДЖАЗ, БЛЮЗ І ВИНО: ART JAZZ COOPERATION. ДЕНЬ 1-ИЙ".

Благодійнамета заходу – збір коштів на лікування відомому волинському музиканту Сергію Ленартовичу.

При вході до Луцького замку стояла скринька, у яку кожен міг кинути ту суму, яку бажав, хоч організатори й зазначали, що мінімальний внесок 20 гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЧИ ПОТРІБЕН ЛУЦЬКУ ДЖАЗ: ДУМКИ ЖИТЕЛІВ МІСТА

Крім того, під час двох джазових вечорів волинський журналіст, волонтер Мирослав Ватащук збирав гроші ще в одну маленьку скриньку. Таким чином, за час проведення фестивалю у велику скриньку при вході відвідувачі кинули 39 387, 20 грн та 50 євро. Мирослав Ватащук зібрав 2654 грн та 20 доларів.

Як повідомляють організатори, відвідувачі фесту часто жертвували лише мінімально озвучену суму – 20 гривень, про що свідчать не лише слова організаторів, а й найбільша кількість таких банкнот.

Загалом на фестивалі вдалося зібрати 42 041, 32 грн, 50 євро та 20 доларів. Ці кошти вже 28 серпня були передані безпосередньо Сергію Ленартовичу. Організатори висловлють подяку відвідувачам та усім, хто долучився до організації фестивалю.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЧИ ПОТРІБЕН ЛУЦЬКУ ДЖАЗ: ПОГЛЯД ВОЛИНСЬКИХ МУЗИЧНИХ ЕКСПЕРТІВ

Надрукувати
мітки:
коментарів