Поділитись:

У луцькому супермаркеті чоловік понадкушував ковбаси

Понеділок, 12 вересня 2016, 17:13
У луцькому супермаркеті чоловік понадкушував ковбаси

В одному з супермаркетів Луцька чоловік витягував з вітрини м'ясні вироби та надкушував їх.

Про це повідомили в управління поліції охорони у Волинській області.

Подія сталася о 4:30 ранку. На пульт центрального спостереження поліції охорони надійшов сигнал термінового виклику поліції. Кнопку тривожної сигналізації натиснула адміністратор торгової зали продуктового супермаркету, що знаходиться на вулиці Ковельська.

Як повідомила адміністратор закладу, чоловік зайшов до магазину та довго ходив поміж прилавків, роздивляючись товар. Адміністратору закладу поведінка чоловіка здалась підозрілою.

"У такий ранній час відвідувачів дуже мало, ті, що є, скупляються достатньо швидко, тому я почала за ним спостерігати, а коли цей чоловік перескочив через прилавок і почав із вітрини м'ясною продукцією виймати ковбаси та інші вироби із м'яса та надкушувати їх – я натиснула тривожну кнопку", – розповіла правоохоронцям адміністратор.

При спробі поліцейських охорони з'ясувати всі обставини події на місці, 32-річний чоловік почав поводитися агресивно, навіть здійснив спробу побитися з правоохоронцями.

Даного громадянина було затримано та доставлено до міського відділу поліції для кваліфікації його вчинку відповідно до чинного законодавства.

Надрукувати
мітки:
коментарів