Поділитись:

Луцький виш запускає школу для підприємців

Середа, 14 вересня 2016, 20:12
Луцький виш запускає школу для підприємців

Луцький виш запускає школу для підприємців

Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки спільно з Українською соціальною академією (Київ) запускають міжнародну короткострокову сертифіковану навчальну програму "Школа інновацій та соціального підприємництва".

У програмі братимуть участь українські та закордонні фахівці й науковці. Навчання українською та англійською мовами.

Цільова аудиторія проекту: аудиторія з базовою вищою освітою (бакалавр, спеціаліст, магістр), студенти, які навчаються за магістерськими програмами, представники органів влади та місцевого самоврядування, громадських організацій, бізнесових структур.

Методика роботи у школі:

  • інтерактивний формат навчання, майстер-класи (з успішними підприємцями та керівниками);
  • яскраві викладачі та практики (з України та зарубіжжя);
  • менторство (успішних підприємців щодо проектів учасників);
  • можливість розвинути власний стартап-проект;
  • можливість стажування (для найкращих студентів за кордоном);
  • зручний графік (поєднання навчання з працею).

Умови вступу та навчання.За результатами конкурсу до групи зарахують до 35–40 осіб. Оскільки програма носить міжнародний характер, вимогою для учасників є знання англійської мови на рівні не нижче В1.

Для отримання сертифіката випускника "Школи інновацій та соціального підприємництва" учасник має оплатити навчання, пройти всі навчальні сесії та написати власний бізнес-проект.

Оплата за навчання – 600 грн за всі модулі або 200 грн за окремий модуль.

Курс передбачає проведення чотирьох сесій, які проходять протягом семестру на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Кожна сесія відбувається у суботу й неділю: 18 навчальних годин в аудиторії та 18 год самостійної роботи.

У навчальні дні слухачі школи проходять інтенсивне навчання (орієнтовно з 09:30 до 18:45). На період між сесіями слухачі отримують матеріали для самостійного вивчення та завдання до виконання.

Протягом сесії слухачі відвідують заняття з дисциплін, що викладають українські й іноземні викладачі, серед яких – дипломат Віктор Маштабей, бізнесмен Ігор Мельниченко, науковці Еллана Молчанова, Алла Лалюк, посадовці та державні службовці Юрій Горбенко, Наталія Балакіна, тренери з інноваційних процесів Ольга Афанасьєва, Алекс Рябцев, Зиновій Свереда й ін.

Під час сесії учасники не забезпечуються житлом. Організатори пропонують варіанти поселення та харчування.

Координатор проекту – Антоніна Митко, доктор політичних наук, професор СНУ імені Лесі Українки. Телефон +38 068 86 83 818 , [email protected]

Реєстраційна форма за посиланням.

Уся нова інформація про проект на сторінці у фейсбуці

Надрукувати
мітки:
коментарів