Поділитись:

Екс-начальник луцької поліції Ігор Муковоз: "Я повернуся"

Вівторок, 20 вересня 2016, 21:00

Екс-начальник Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області Ігор Муковоз, який 30 червня покинув посаду, отримав першу пенсію і набирається сил, щоб незабаром повернутися в медіа-простір як людина, яка бажає змінити щось на краще.

Про це колишній правоохоронець розповів у коментарі Діловому виданню Волині "Конкурент" 20 вересня.

На запитання, чому більше місяця чоловік не з'являється в ЗМІ, Ігор Муковоз жартома каже: "Це я спеціально. Все в житті роблю спеціально".

Нині ж екс-начальник луцької поліції на пенсії (нещодавно отримав першу, – К.) і більшість часу приділяє особистим справам. Пенсія, зауважує чоловік, чимала, проте не настільки велика, щоб нічим не займатися.

Розповідаючи про свої поточні справи, Ігор Муковоз зауважує: "Все життя вділяв дуже багато часу роботі. Зараз вділяю час собі і своїй сім'ї".

Колишній правоохоронець розповів, що планує ще трохи набратися сил, після чого повернутися до активної громадської діяльності.

"В медіа я обов'язково повернуся. Буквально трошки часу. Я у відпустці, набирався сил, займався особистими питаннями", – каже він.

Ігор Муковоз не визначився, в якій ролі продовжуватиме свою діяльність: чи будучи політиком, чи громадським діячем. Проте однозначно, зауважує екс-правоохоронець, він буде намагатися змінити щось на краще.

"Важко сказати, в якому амплуа: політик, громадський діяч. Швидше людина, якій небайдужі процеси, що відбуваються. Не знаю як це можна назвати", – розмірковує чоловік.

"Поки що ні до яких політичних партій чи проектів в мене немає бажання, але хотілося б знайти команду, яка буде реально впливати на процеси, які відбуваються. В мене багато друзів, які займаються різними справами. Я думаю, що кожен з них бажає змінити щось на краще. Належу до категорії цих людей", – резюмує Ігор Муковоз.

Як розповідає колишній начальник луцької поліції, йому цікаво спостерігати за наслідками реформ в Україні, зокрема в правоохоронних органах.

"Чи насправді люди, які стали за межами системи МВС, були саме тими, які обтяжували її роботу. Результати роботи нинішніх правоохоронців, все те, що відбувається на вулиці, як на мене, свідчить трошки про інше", – вважає чоловік.

Ігор Муковоз зауважує, що після виходу на пенсію він більше часу приділяє роботі у виконкомі Луцької міської ради, що дозволяє краще орієнтуватися в процесах міста.

Нагадаємо: 30 червня начальник Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області, полковник поліції Ігор Муковозпішов на пенсію.

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024