Поділитись:

Краще вже бомж, ніж Потап і Настя, – Кварцяний про жеребкування Кубка України

Четвер, 22 вересня 2016, 16:55
Краще вже бомж, ніж Потап і Настя, – Кварцяний про жеребкування Кубка України

Головний тренер ФК "Волинь" Віталій Кварцяний висловив своє невдоволення щодо проведення минулого жеребкування Кубка України з футболу.

А також дав Федерації футболу України оригінальні рекомендації. Про це повідомляє 24 телеканал.

"Рекомендація для Федерації футболу України: коли проводите жеребкування, не треба тасувати кульки в холодильнику або в гарячу пічку класти. І не зіштовхуйте нас лобами з "Дніпром". Зауважте, вже 4 роки ми з "Дніпром" граємо.

На минулому жеребкуванні я був, і був там цей Остап. І Настя, так? Потап? Але він себе повів, як Остап. "Привіт" йому від 95-го кварталу. І з Волині, він там часто виступає. Був Потап – не треба нам Настю, щоб знову звести з "Дніпром". Краще взяти якогось бомжа в метро, привести на жеребкування, він витягне нормальний варіант.

Краще вже бомж, ніж Потап і Настя, – Кварцяний про жеребкування Кубка України

Ми хочемо серйозно грати в Кубку, а не брати участь у фальсифікаціях. "Шахтар" гратиме, звичайно, з "Інгульцем", а "Динамо" Київ з "Колосом" Малинівка. А "Волинь" буде з "Дніпром". Ось цього я не хочу!", – заявив Віталій Кварцяний на прес-конференції.

Нагадаємо: на минуле жеребкування Потапа (Олексія Потапенка) запросили як амбасадора турніру. Своєю чергою, Потап пообіцяв наступного разу взяти зі собою й Настю Каменських.

Краще вже бомж, ніж Потап і Настя, – Кварцяний про жеребкування Кубка України

До слова: у Луцьку заборонили виступи українських зірок, які в умовах війни дають концерти в Російській Федерації.

Громадські активісти намагалися зірвати проведення концерту Потапа і Насті у Луцьку. Також перший заступник голови Волиньради Олександр Пирожик заявив, що не підпише дозволу на проведення концерту Потапа і Насті Каменських у Волинському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка.

Нещодавно Олексій Потапенко (Потап) звернувся через офіційну сторінку Facebook із приводу інформаційної кампанії, спрямованої проти дуету "Потап і Настя", що набрала обертів напередодні виступів групи на Західній Україні.

Раніше повідомлялося, що для перевезення лучан на концерт до Рівного передбачений автобус, витрати за який організатори беруть на себе.

Луцькі активісти, які виступали проти концерту гурту "Потап і Настя", провели 19 квітня лучан, які поїхали у Рівне на виступ дуету, під марш "Прощання слов'янки".

Надрукувати
мітки:
коментарів