Поділитись:

Луцькі тролейбусники скаржаться, що їхню роботу не цінують

П'ятниця, 23 вересня 2016, 13:22

Водії тролейбусів у Луцьку написали звернення до міської ради, де скаржаться на неналежні умови праці, невиплату премій за понаднормову роботу.

Про це стало відомо на комісії з питань дотримання прав людини, боротьби з корупцією та злочинністю 23 вересня.

Крім того, водії зауважують, що не отримують коштів на оздоровлення, хоча робота шкідлива.

Директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк зауважив, що всі водії, які підписалися під зверненням, свого часу отримали дисциплінарні стягнення. Це, мовляв, одне із завдань керівництва – зменшувати кількість скарг до міської ради. А щоб зменшити їхню кількість, необхідно наводити порядок, караючи порушників.

Директор зауважив, що всі понаднормові і премії виплачують згідно з чинним законодавством. Також, мовляв, час роботи чітко унормований і понаднормову роботу оплачують. До того ж, зі слів керівника ЛПЕ, на підприємстві роблять все можливе, щоб усунути наявні борги.

На комісію прийшла водій тролейбуса Оксана Владичко, яка отримала дисциплінарне стягнення через те, що буцімто "підібрала" людину у неналежному для цього місця.

Хоча сама водій транспортного засобу це спростовує і каже, що її покарання – аморальне, адже "підібрала" вона пенсіонерку.

Депутат Ігор Поліщук своєю чергою додав, що розбиратиметься в цій ситуації особисто і надішле депутатське звернення.

Надрукувати
мітки:
коментарів