Поділитись:

"Сумнівні забудовники заходять в Луцьк", – Данильчук

Середа, 28 вересня 2016, 12:21

Міський голова розповів, як міська рада планує працювати з забудовниками щодо того, скільки квартир вони готові дати учасникам чи родинам загиблих учасників АТО.

У Луцьку є ряд будинків, які зводять, й з усіх забудовників лише "Домобудівельний комбінат" виділив квартири сім'ям загиблих учасників АТО. Про це сказав депутат Луцькради Павло Данильчук 28 вересня під час сесії Луцькради.

Він поцікавився у луцького міського голови Миколи Романюка, яким чином Луцькрада може зобов'язати чи попросити забудовника виділити певну кількість квартир для учасників чи родинам загиблих учасникам АТО.

"Сумнівні забудовники заходять в Луцьк й часто не місцеві, які швидко будують, порушуючи містобудіві умови. Як ми будемо з ними спілкуватись і скільки можемо попросити в них квартир учасникам АТО?" – запитав Павло Данильчук.

Микола Романюк відповів, що варто максимально шукати можливість, щоб надати квартри родинам загиблих учасників АТО. Він додав, що на вулицях Арцеулова та Задворецькій на конкурсних засадах будуть відбиратись пропозиції від забудовників щодо того, хто і скільки дасть житла у будинках, які там зводитимуть. Щодо інших забудовників, то Микола Романюк зауважив, що будуть звертатись і просити квартири .Однак ці забудовники платять пайову участь, а вимагати виділяти квартири міська рада не може.

Надрукувати
мітки:
коментарів