Поділитись:

"Луцьктепло" просить аванс за опалення (оновлено)

П'ятниця, 07 жовтня 2016, 08:57
«Луцьктепло» просить аванс за опалення (оновлено)

ДКП " Луцьктепло" застосовує у розрахунках за вересень 2016 року для населення авансову систему оплати за послугу з централізованого опалення у жовтні цього ж року.

Такі дії впроваджують задля покращення платоспроможності підприємства для забезпечення належного початку опалювального сезону 2016-2017рр., відповідно до пункту 18 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, які затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630, – повідомляє прес-служба підприємства.

Отож, авансована система оплати передбачає:

  • для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних засобів обліку теплової енергії – 15 грн за 1 квадратний метр опалювальної площі;
  • для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними засобами обліку теплової енергії – 9 грн за 1 квадратний метр опалювальної площі.

Проведена оплата рекомендованого авансу за послугу з централізованого опалення ніяким чином не вплине на надання чи розмір субсидій чи пільг.

Директор "Луцьктепла" Валентина Малютіна на засіданні виконкому пояснила, що несплата рекомендованих авансових платежів не буде вважатись заборгованістю. Людина може платити цей авансовий платіж при можливості, а якщо не може, то не платить, – зазначила вона.

Надрукувати
мітки:
коментарів