Поділитись:

Луцький евакуатор застрахували від неадекватів

Понеділок, 10 жовтня 2016, 17:35
Луцький евакуатор застрахували від неадекватів

Перший луцький евакуатор автомобілів, який приступив до роботи в суботу, 8 жовтня, застрахували.

Про це заявив керівник КП "АвтоПаркСервіс" Олександр Мартинюк, у підпорядкуванні якого перебуває транспортний засіб, на "архітектурній" комісії 10 жовтня.

"В суботу виїхав перший евакуатор. До того, як виїхати, мусили застрахувати автомобіль, тому що люди бувають неадекватні, можуть побити", – зауважив керівник комунального підприємства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПЕРШИЙ ПІШОВ: ЛУЦЬКИЙ ЕВАКУАТОР ВІДПРАВИВ НА ШТРАФМАЙДАНЧИК ПЕРШУ АВТІВКУ (ФОТО)

Довідково:

Підставою для евакуації транспотрного засобу є стаття 265-2 КУпАП: "У разі наявності підстав вважати, що водієм вчинено порушення, передбачені частинами першою, другою, третьою, четвертою, шостою і сьомою статті 121, статтями 121-1, 126, частинами першою, другою, третьою і четвертою статті 130, статтями 132-1, 206-1 цього Кодексу, працівник поліції тимчасово затримує транспортний засіб або доставляє його для зберігання на спеціальний майданчик чи стоянку (якщо розміщення затриманого транспортного засобу суттєво перешкоджає дорожньому руху), в тому числі за допомогою спеціального автомобіля – евакуатора".

На місці складатимуть відповідний акт і направлятимуть автомобіль на штрафмайданчик на вулиці Ківерцівській.

Щоб забрати автомобіль, водій має прибути в Управління патрульної поліції, де на нього винесуть постанову за порушення ПДР. З цією постановою та доказом оплати він з'являється на штрафмайданчик, де також має внести оплату за евакуацію та тимчасове зберігання транспортного засобу. Лише після цього забере свій автомобіль.

Евакуація до 2 тонн – 600 гривень, від 2 до 3 тонн – 700 гривень, від 3 тонн – 850 гривень. Зберігання: 1-7 доби – 120 гривень за добу, далі після 8 дня – 20 гривень за добу. (За матеріалами Патрульної поліції у Луцьку).

Надрукувати
мітки:
коментарів