Поділитись:

Луцькі патрульні спіймали п'яного за кермом екс-правоохоронця

Четвер, 13 жовтня 2016, 09:24
Луцькі патрульні спіймали п'яного за кермом екс-правоохоронця

Луцькі патрульні впіймали п'яним за кермом Сергія Куприянчика.

Відповідно до декларації за 2014 рік на сайті департаменту поліції в області, він був начальником дозвільної служби, – повідомила у Facebook журналістка Марія Доманська.

Зі слів Доманської, порушник вчиняв злісну непокору, відмовився від освідування, хоч за зовнішніми ознаками мав явний стан алкогольного сп'яніння.

Луцькі патрульні спіймали п'яного за кермом екс-правоохоронця

Активіст Сегій Рижков виявив, що в його автомобілі було дуже багато документів, схожих на дозвільні документи на зброю. Жінка, яка була пасажиркою авто, метушилася, щось ховала, перескладувала і приховувала обличчя.

"Слідчі Луцького відділу поліції, а саме Демидюк Антон Анатолійович наразі не хотів щось робити із заявою про можливе порушення, а саме наявність документів не в своєму місці, можливе корупційне діяння тощо, не хотів реагувати. На місці працює старший оперуповноважений внутрішньої безпеки Ягодовський Ярослав Анатолійович. Далі буде...", – написала журналістка.

Луцькі патрульні спіймали п'яного за кермом екс-правоохоронця

Луцькі патрульні спіймали п'яного за кермом екс-правоохоронця

Як йдеться у її дописі, тільки після дзвінка Рижкова до начальника Луцького відділу поліції Олега Кічука, в нього почали брати пояснення та щось фіксувати.

"Наразі авто марки "БМВ" стоїть навпроти "Там-Таму". У ньому далі лежать документи в папках, що, за підозрою Сергія, є дозволами на зброю. Ніхто їх не чіпав", – зазначила Доманська.

Після оформлення адмінправопорушення за ст. 130 та 185 КУпАП Сергій Куприянчик разом із братом Олександром повернулися до авто. Ймовірно, мали намір його забрати, – припускає вона. Авто зареєстроване на Лесю Куприянчик, дружину порушника.

Луцькі патрульні спіймали п'яного за кермом екс-правоохоронця

"Цікаво, що жінка, яка була в авто спершу заявила, що вона дружина порушника, тобто автоматично власниця авто. Проте у відділі поліції вже назвалася іншою особою. Жоден із Куприянчиків не пред'явив документи на авто. Питання для вундеркіндів: що робити, коли в авто є явно документи, які не мають там бути відповідно до закону? Є заявник, який заявив про цей злочин? А слідчі посилаються на статтю 233 КУпАП, в якій немає жодних для них підстав у цій ситуації, щоб провести огляд авто. Водій авто, звісно, такої насолоди правоохоронцям не подарує. А якщо жінка-пасажирка була тою самою Лесею Куприянчик, то вона ж не така дурна, щоб показувати, що в її ТЗ. А якби б був черговий суддя в Луцьку і слідчі б хотіли дійсно оперативно діяти, вони б відкрили провадження, пішли б до судді, взяли б ордер на обшук авта і, вуаля, щось би й та знайшли. Недарма п'яний водій так настирливо намагався авто повернути. Та не в нашій країні і не з такими лінивими й неперконаними працівниками Луцького ВП, на жаль", – прокоментувала ситуацію Марія Доманська.

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024