Поділитись:

ФФУ зобов’язала "Волинь" сплатити борги перед гравцями до 17 січня

Вівторок, 12 січня 2016, 16:46
ФФУ зобов’язала

Федерація футболу України не збирається терпіти обіцянки луцького клубу й вирішила встановити крайній термін для виплати боргів перед гравцями.

"Волинь" програла в лозанському суді справи по виплаті заборгованості футболістам Іссі Ндоє, Максиму Старцеву, Сергію Пилипчуку, Душану Савичу та іншим. Про це пише видання SportArena.

Клуб уже місяць намагається домовитися з футболістами, але процес йде непросто — деякі готові поступитися клубу і отримати частину грошей, інші ж наполягають на повній виплаті боргу.

Найважча ситуація з заборгованостями сенегальському кіперу Іссі Ндоє. Мова йде про близько 900 тисяч доларів. Якщо агенти футболіста і "Волинь" не домовляться до 17 січня, луцький клуб оштрафують на дев'ять очок, зароблених у цьому сезоні.

Нагадаємо, що влітку 2011 року сенегалець Ндоє скандально покинув Луцьк. Воротар не прибув на збори, незважаючи на діючий контракт. "Волинь" подала документи на його дискваліфікацію, а вже взимку 2012 року сенегалець опинився в складі німецького "Гройтер Фюрта" і подав на лучан позов у ФІФА.

Невиплата заборгованості загрожує "Волині" не тільки зняттям очок, але і вже призвела до заборони заявляти нових футболістів на другу частину нинішнього сезон.

В кінці грудня ми повідомляли про те, що "Волинь" заборгував колишньому гравцеві Максиму Старцеву зарплату за п'ять місяців.

Надрукувати
мітки:
коментарів