Поділитись:

Назвали шляхи вирішення проблеми з парковками біля візового центру Луцька

Середа, 19 жовтня 2016, 17:02
Назвали шляхи вирішення проблеми з парковками біля візового центру Луцька

На вулиці Кривий Вал у центрі Луцька, куди на початку жовтня "переселився" візовий центр, що призвело до проблем із паркуванням авто, планують розробити план платних парковок.

Про це розповів заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко 19 жовтня.

"Розроблено схеми і будуть модернізовані парковки на вулиці Кривий Вал. Там виникає потреба у зв'язку з відкриттям візового центру. Будуть ставити машини в нормальному положенні і за це люди платитимуть гроші", – каже заступник мера.

Крім того, за наступні півроку платні парковки обіцяють облаштувати на вулицях Градний узвіз і Сенаторки Левчанівської, які є неподалік від візового центру. Такі нововведення, на думку представника міськради, допоможуть вирішити проблему з транспортним "нашестям" в центрі міста.

Керівник КП "АвтоПаркСервіс" Олександр Мартинюк своєю чергою додав, що на вулиці Градний узвіз передбачено 64 паркувальні місця, на Кривому Валі – 26 паркомісць, на Сенаторки Левчанівської – 19.

Крім того, зауважує заступник мера, невдовзі біля центрального ринку мають запустити приватну парковку фірми "Ельбе УА".

Нагадаємо: Луцький міський голова Микола Романюк на минулому тижні заявив, що для нього перенесення візового центру – "як сніг на голову". Мовляв, це рішення не було погоджено з міською радою і на сьогодні виникла величезна проблема з паркуванням.

Надрукувати
мітки:
коментарів