Вся правда про "BAR 11" (фото)

У жовтні цього року в центрі Луцька на місці колишнього "Rose cafe" з'явився новий заклад – "BAR 11", який покликаний здивувати лучан своєю нетиповістю та брутальністю.

Про те, як з'явилася ідея "BAR 11", про його "фішки" та інтер'єр у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент" розповів ресторатор Віталій Бровін.

"BAR 11" – це сучасний, брутальний бар, в якому готують страви американської кухні п'ють професійні коктейлі, та варять каву єдиною в Луцьку машиною LA MARZOCCO", – поділився Бровін.

"BAR 11" – це design"

Віталій зауважив, що проект створювали дизайнери із Угорщини: Attila Kertész та Bence Simonfalvi, які зацікавили родину Бровіних проектом, який вони зробили у Будапешті.

Bence Simonfalvi, Attila Kertész, Віталій Бровін
Автор: Facebook Віталія Бровіна

"Над проектом дизайну спочатку працювали українські дизайнери, і це був дуже сильний примітив, тому ми запросили цих хлопців", – розповів Віталій Бровін.

"Соціальні столи, ді-джей, який грає під час сніданку, який грає під час обіду, ввечері, на вихідних. Дизайн і концепція трохи випереджає час та орієнтована на майбутнє, але головне, що люди не кажуть: "ну нормально". Вони або задоволені, або ні – це головне", – зауважив бізнесмен.

Ще одна з фішок "BAR 11" – це відсутність офіціантів, барменів, адміністраторів.

"Їх заміняють бартендери, працівники бару. Вони всі варять каву, роблять коктейлі та знають усе про алкоголь", – підкреслив співзасновник компанії ГРАНД ПЕРСОНА.

Автор: Руслан Пилипчук

* * *

Сподобалося? Підпишіться на нашу сторінку в Facebook. Також завжди будьте в курсі найважливіших новин, використовуючи чат-бота у Messenger. Ми не будемо спамити. Чесно :)
Якщо ви помітили помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Надрукувати
Луцьк
Опубліковано:
26.10.2016 11:40
Переглядів14289
Коментарів16
Поділитись
Залишити коментар
Коментувати
20:37
30.12.2016
Задумка та дизайн - цікаві і підтримуєм на 100%. Але заклад робить персонал і його відношення. Навіть незвичне "привіт" не так би сприймалось гостями дивно, особливо для людей, які вперше в барі. На вході ми не одразу зрозуміли, що саме до нас звернулись "привітом", тому і не зреагували. Потім тільки дійшло, що це їх така особливість. Але подальше зверхнє ставлення офіціантки ніби "з якої тайги ви приперлись", що не вітаєтесь до неї як до подружки, залишило неприємне перше враження. Можливо, дійсно дружнє ставлення і посилання щирих "привітів" в залежності від того, чи гість вперше в закладі чи ні, краще допомогло б гостям почувати себе комфортно як в компанії друзів.
21:45
06.11.2016
rosecafeineedyou
Роуз було кращим, зараз зробили щось не зрозуміле, хотіли випендритись і не знали як, а це '"прівєт" ні до чого, особливо до старших людей, у яких діти не всі на "ти" говорять, це не рівень престижного закладу. Якби не імідж мережі закладів, то б ніхто і не ходив би. Поверніть Роуз:(((((
19:10
04.11.2016
Дмитро
Були вже один раз. Дуже гарно. Цікавий інтер'єр, багато металу, зручні меблі, красива кімната вбиральні. Діджей і справді занадто голосно грає... але так всюди зараз. Круасани були смачні, цінник не кусючий. Зонами чимось нагадує Скайбар, хоча місця дуже мало.
17:55
04.11.2016
бекон
"Пруівєт" там ніяк не потрібен, а якщо завітає поважний дядько чи дідусь і ота шпана йому "пруівєт". Я б в морду дав чесно! Аба жіночка якась і їй "пруівєт"....
19:22
03.11.2016
Птах
Просто дичь. Це не дизайн, а несмак. Навіть для ойропи. А майбутнє не за заїзжими дизайнерами, а за нашими. Й фаст фуд у Луцьку лишній - у нас чудові заклади з смачною кухнею.
23:00
30.10.2016
Американську іжу готує, але замовити добре-просмажене м'ясо не можна у них. В Америці таке нечувано. Відняти інгредієнт, якого я не ім з гамбургеру чи мелту іхнього, вони теж не можуть. Одним словом, сказали мені: або суп з моркви, або салат з бурячку). Дисконтна картка мережі не діє!!! А ідея книги відгуків, яка у них виражена у блокнотику з відривними аркушами на стіні, де навіть ручка відмовляється писати, непродумана добре! Стиль закладу сподобався, але от поісти мені там немає чого, бо іхні шеф-кухарі знають "краще" якоі прожарки м"ясо мені має смакувати, а на прохання викинути один інгредієнт ну просто кажуть- ніяк не можемо!(
16:10
29.10.2016
Прошарений
полюбом ревізор придереться до голих стін і заб'є істерику аля "виштосумасашліетажеантісанітарна"
13:54
29.10.2016
Крутий бар і все, те що він не стандартний для Луцька це єдина його проблема
18:50
27.10.2016
БАРМЕН
Село і люди!!!!!!всі ці коментатори)))) БАР11
16:40
27.10.2016
вася
ну тако - не дуже!
останні новини
22-11-2017 21-11-2017
Вибір редактора

Рейтинг