Поділитись:

"Прилуцький трек" у Крупі ігнорують правоохоронці (відео)

Понеділок, 24 жовтня 2016, 10:53

За адреналіном – у розвалений аеропорт. Але не для того, щоб політати, а для того щоб взяти участь у перегонах. На закритій території Луцького військового аеродрому все частіше відбуваються нелегальні автогонки.

Як повідомляє регіональна інтернет-газета на останній із таких трапилась аварія. На високій швидкості зіткнулись дві БМВ. Один із водіїв потрапив до лікарні. Хто кришує незаконні раллі та чому поліція не розслідує злочину – дивіться у сюжеті ТРК "Аверс".

Те, що на початку жовтня поблизу села Крупи трапилась ДТП журналістам після розпитувань розповідають правоохоронці.

"21-річний лучанин, керуючи автомобулем марки "БМВ", ймовірно допустив зіткнення з автомобілем "БМВ" під керуванням 30-річного лучанина. Унаслідок автопригоди 21-річний лучанин отримав тілесні ушкодження та був доправлений до лікарні. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального Кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху", – поінформували у прес-службі волинської поліції.

Аварія трапилася під час проведення нелегальних перегонів. Тоді зіткнулися два автомобілі "БМВ". За кермом недешевих автівок з модними номерами були двоє безробітних лучан 1995 та 1986 року народження. Унаслідок зіткнення автомобілі зазнали значних механічних пошкоджень, а молодший кермувальник "БМВ" потрапив до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм грудної клітки та губи.

Місцеві жителі розповідають, що на території аеродрому автогонки відбуваються періодично: "Ну то, що там такі перегони відбуваються, це вже не секрет ні для кого".

Надрукувати
мітки:
коментарів