Поділитись:

"Протилежний погляд Live": репортаж зі знімального майданчика (фото)

Середа, 26 жовтня 2016, 21:00

Хто у дитинстві не мріяв "потрапити до телевізора"? Часи йдуть, ми дорослішаємо, у багатьох це бажання зникає, більшість взагалі втікає подалі, запримітивши оператора. В будь-якому разі, далеко не кожному випаде шанс стати зіркою екрану.

Не отримав такої можливості і журналіст ділового видання Волині "Конкурент" та заодно сценарист ток-шоу "Протилежний погляд Live" Руслан Пилипчук. Проте на знімальний майданчик йому все ж таки вдалося потрапити. Про те, що відбувається за кулісами популярної суспільно-політичної передачі, читайте у репортажі.

У п'ятницю, 21 жовтня, порозмовлявши з ресторатором Віталієм Бровіним про новий "BAR 11", швидким кроком рушив до студії Волинського телебачення. Потрібно було встигнути до реклами, оскільки на знімальний майданчик мене обіцяли пустити лише під час перерви, або ж по завершенню ефіру, що мене аж ніяк не влаштовувало, бо останній рейс до Ковеля о 21:15 і я був рішуче налаштований на нього потрапити. Прийшов трохи раніше, тому мав час присісти на диванчику і подивитися на дискусію Володимира Бондаря та Василя Столяра щодо перспектив "Волиньприродресурсу". Відразу почав хвилюватися за Володимира Нальковича, чи бува не засмутиться він, коли ведучий Тарас Шкітер озвучить результати голосування глядачів, які повинні були визначитися: позицію якого з політиків вони підтримують (Столяр значно випереджав колегу).

Незважаючи на слова скептиків, що ці політики товаришують і випуск буде не цікавим, відірватися від екрану було важко, тому я й забув зайти до режисерської кімнати. Хоча, можливо, це вберегло мене від шокового стану: з розповідей членів нашої команди, добра та мила режисерка Вікторія Поліщук, під час знімального процесу, "перетворюється" у лиху жінку, яка кричить на всіх і все.

Отримавши насолоду від суперечки гостей та дочекавшись реклами,схопив свій фотоапарат та швидко забіг на майданчик, де обговорення питання продовжувалося і під час паузи. Поспіхом наробивши знімків, був змушений втікати назад до коридору. Час перерви підходив до завершення, а режисерка кричала у мікрофон : "посторонній в студії" ( і це я – "посторонній", уявіть собі).

Відразу скажу, що в Ковель я тоді так і не потрапив, Столяр та Бондар "змусили" мене додивитися випуск до кінця. По завершенню, я звісно ще раз зайшов в середину, зробив кілька "post show" фото, послухав продовження дискусії депутатів "офф рекордс" та разом з ними покинув студію.

"Дзвони, Нальковичу", – кинув наостанок колезі Василь Столяр, а я усвідомив, що гаряча дискусія в студії ніяк не вплинула на приязні стосунки двох депутатів.

Надрукувати
мітки:
коментарів