Поділитись:

У розгромі кабінету ректора ЛНТУ підозрюють поліцію (фото)

П'ятниця, 11 листопада 2016, 10:22
У розгромі кабінету ректора ЛНТУ підозрюють поліцію (фото)

В проникненні та розгромі кабінету ректора Луцького національного технічного університету підозрюють людей, причетних до правоохоронних органів.

Про це у понеділок, 11 листопада, повідомив голова фракції "УКРОП" Вячеслав Рубльов.

"Вимагаємо, щоб керівник Нацполіції у Волинській області Петро Шпига дав офіційне пояснення та розпочав роботу з цього приводу. Якщо виявиться, що були незаконні вказівки, то ми вимагатимемо його звільнення. Ми не можемо на це не реагувати", – сказав депутат.

Як розповів Петро Савчук, зловмисників було троє. Двох затримали в приймальні, а ще одного біля виходу з корпусу На його думку, вони намагалися встановити або зняти спецзасоби для ведення спостереження, проте стикнулися з водієм науковця, з яким зав'язалася сутичка. Наразі кабінет опечатано.

"Якщо це люди, причетні до правоохоронних структур, то вони не повинні працювати. Якщо ні – то чому ніяк не реагують? Виходить, що в нас можна все зам'яти за гроші?" – обурився очільник вузу.

У розгромі кабінету ректора ЛНТУ підозрюють поліцію (фото)У розгромі кабінету ректора ЛНТУ підозрюють поліцію (фото)У розгромі кабінету ректора ЛНТУ підозрюють поліцію (фото)У розгромі кабінету ректора ЛНТУ підозрюють поліцію (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00