Поділитись:

Для догляду за парками в Луцьку пропонують набрати штат працівників

Вівторок, 15 листопада 2016, 15:25
Для догляду за парками в Луцьку пропонують набрати штат працівників

Для штату працівників, які повинні доглядати за парками міста, що буде діяти в підпорядкуванні КП "Парки і сквери", потрібно із бюджету близько мільйона гривень.

Раніше подібної Програми розвитку парків та скверів не було. Про це розповів заступник міського голови Луцька Юрій Моклиця 15 листопада під час "бюджетної" комісії.

Заступник міського голови зауважив, що після того, як управління освіти припинило займатися питанням парків, то цього ніхто не робить. Паралельно на розгляд сесії міськради буде виноситися питання про затвердження концепції розвитку парків. Ці два питання будуть синхронізовані між собою.

"Важливо те, що програма вирішує значною мірою подальшу долю КП "Парки та сквери", щоб повернути КП у формат управлінської структури", – сказав Юрій Моклиця.

Для того щоб доглядати за територіями парків, програма передбачає створення окремого штату із 14 працівників. Їх будуть утримувати з міського бюджету, вони діятимуть в межах КП "Парки та сквери". Ціна питання штату – трохи більше мільйона гривень.

Депутат Павло Данильчук погодився, що з однієї сторони треба, щоб хтось доглядав за парками, однак, на його думку, треба оголосити тендер для інших фірм, щоб "розбити" монополію КП "Парки та сквери".

Надрукувати
мітки:
коментарів