Поділитись:

Луцьк опинився на другому місці в "транспортному" рейтингу

Середа, 16 листопада 2016, 15:10
Луцьк опинився на другому місці в

Люди незадоволені дефіцитом парковок, незручними маршрутами громадського транспорту і станом доріг.

Громадський транспорт і стан доріг викликає чимало нарікань з боку українців. При цьому найбільше транспортних проблем виявилося в Ужгороді. Столицю українці оцінили нарівні із Хмельницьким і Львовом Опитування проводив ресурс OLX, – пише "Сегодня".

Респонденти оцінювали зручність громадського транспорту, стан доріг і наявність парковок за шкалою від 1 до 7 балів. Більшість містян не в захваті від стану доріг та організованих перевезень.

Найбільшим розвиненим з точки зору транспортної інфраструктури містом виявилася Вінниця, знаменита своїми швейцарськими трамваями. Лідер набрав 4,6 бала з 7, трохи відстав Луцьк з оцінкою 4,5 бала. Третє місце поділили Харків і Рівне – по 4,3 бала. Більшість обласних центрів країни отримали близько 3,8-4 бали, внизу рейтингу виявився Ужгород з критичними 3,2 бала. Трохи випереджають Чернівці з 3,4 бала.

Примітно, що індустріальні гіганти країни щодо ситуації з транспортом не особливо відрізняються від порівняно невеликих західноукраїнських міст. Мільйонник Дніпро отримав такі ж 3,8 бала, як і Івано-Франківськ з населенням в 230 тисяч.

Луцьк опинився на другому місці в

Надрукувати
мітки:
коментарів