Поділитись:

Луцький ресторан шукає авторів "романтичного відгуку" 20-річної давності

Четвер, 17 листопада 2016, 14:52
Луцький ресторан шукає авторів

Луцький ресторан шукає авторів

Луцький ресторан "Корона Вітовта" розшукує авторів листа із книги відгуків, датований 23 березня 1997 року.

"Дуже романтична історія або Увага – розшук! До 20-річчя ресторану, яке будемо відзначати 6 грудня, впорядковуємо наші архіви. Цей лист з книги відгуків березня 1997 року розчулив весь колектив. Як склалась доля цих людей? Допоможіть знайти авторів. Прохання максимального репосту! Про результати повідомимо", – повідомили на офіційній сторінці закладу на Facebook.

У відгуці гостей ресторану Ірини та Юрія сказано про те, що у "Короні Вітовта" відбулася романтична зустріч їхнього життя.

Луцький ресторан шукає авторів

"У нас 20-річчя в грудні місяці, 20 років заснування ресторану... Шматок життя! Стільки зараз цікавого знаходимо. Підняли зараз за всі поки книги відгуків. Це була перша книга. У ній молодий чоловік написав, що "буде що згадати через 20 років". Це нас і зачепило! Ми б дуже хотіли знайти цих людей. Цікаво, як склалася їхня доля. Якщо у них гарно склалася життєва історія, то ми б зробили для них гарне свято. Для нас ця історія сентиментальна. Ми їх шукаємо", – розповіла у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент" директор ресторану Неля Іванюк.

Надрукувати
мітки:
коментарів