Поділитись:

У Луцьку облаштують платні парковки

П'ятниця, 15 січня 2016, 15:24
У Луцьку облаштують платні парковки

У Луцьку облаштують платні парковки
Автор фото:Руслан Пилипчук

В центрі та в Старому місті облаштують місця для парковок автомобілів, які будуть платними.

Облаштувати платні парковки в центральній частині проспекту Волі, на вулиці Винниченка, а в Старому місті – на вулиці Братковського, Замкова та Драгоманова.

Це дозволить вирішити питання парковок у місті і заодно створити додаткове джерело надходжень у бюджет міста, - йшлося на сесії міської ради 15 січня під час обговорення програми соціально-економічного розвитку Луцька на 2016-2017 роки.

Депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук зазначив, що в центрі міста досі не вирішене питання парковок, через що водії паркують свої автівки де прийдеться, а найчастіше – це в дворах будинків, які розміщені на проспекті Волі.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев запевнив, що заплановано облаштування платних парковок, які дадуть змогу не тільки вирішити питання недостатньої кількості паркомісць в центрі та в частині старого міста, а й стануть додатковим джерелом надходження коштів як у КП "Автопарксервіс", так і в бюджет Луцька.

"Сама організація платних парковок буде стимулювати водіїв або паркуватись подалі від центру міста або користуватися маршрутками", - зазначив Тарас Яковлев.

Надрукувати
мітки:
коментарів