Поділитись:

Волинський активіст розповів подробиці підпалу його джипа

Вівторок, 22 листопада 2016, 17:02
Волинський активіст розповів подробиці підпалу його джипа

Член громадської ради при Волинській ОДА Борис Дєчєв, автомобіль якого JEEP Grand Cherokee згорів у ніч на 21 листопада в Луцьку, переконаний: це зроблено навмисно.

Деталі інциденту чоловік розповів у коментарі "Конкуренту".

До слова, Борис Дєчєв також є головою ГО "Федерація важкої атлетики міста Луцька" та заступником голови ГО "Безпека Волині".

Активіст зазначає, що приїхав на машині додому в п'ятницю увечері. З тих пір і до моменту загоряння він навіть не підходив до свого авто.

"В ніч з неділі на понеділок о 2:47 спрацювала сигналізація, поглянув у вікно і побачив, що в мене горить машина. Я одразу зателефонував пожежникам. Поки спустився вниз від квартири, пожежники вже під'їхали. Через 1,5 хвилини машину загасили", – розповідає Борис Дєчєв.

Він не погоджується з попередньою версією правоохоронців, буцімто трапилося коротке замикання.

"Пожежники кажуть, що якщо машина стояла з п'ятниці, то це 100 % не коротке замикання. Авто в п'ятницю поставили, а через 2 дні у ній щось замкнуло…це маразм", – зауважує активіст.

Борис Дєчєв припускає, що цей підпал адресували не йому, а його товаришу, який останнім часом їздив на автомобілі, голові громадської організації "Безпека Волині", айдарівцю з позивним "Малиш" Андрію Стасюку.

"Цією машиною більшість часу їздив мій друг. Я вперше виїхав на ній за останні півроку. Тут ще можливо, що не мені її палили", – зазначає активіст.

Кому потрібно було підпалювати його автомобіль, Борис Дєчєв не знає.

"Нібито ні з ким не сварилися, останнім часом жодних конфліктів не було", – каже він.

Довідково:

Громадська організація "Спілка ветеранів бойових дій, ветеранів АТО та волонтерів "Безпека Волині" була зареєстрована в селі Зміїнець Луцького району на Волині наприкінці жовтня 2015 року.

Керівником організації вказаний Андрій Стасюк. З-поміж засновників, окрім Андрія Стасюка, є Василь Масовець, Віктор Петрушин, Сергій Лужецький та Юрій Гуртяк.

Цікаво, що на місяць раніше, 25 вересня 2015 року у селі Підгайці Луцького району було зареєстроване товариство з обмеженою відповідальністю з однойменною назвою "Безпека Волині".

Керівником цього підприємства з квітня 2016 року є потерпілий, Борис Дєчєв. Засновників товариства зі статутним капіталом 1 тисяча гривень вказано троє: Борис Дєчев, Андрій Стасюк та Сергій Антропов.

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
22 квітня 2024
15 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024
07 квітня 2024
27 березня 2024
26 березня 2024
23 березня 2024
21 березня 2024