Поділитись:

Ремонт дороги Луцьк-Львів завершується

Четвер, 24 листопада 2016, 11:36
Ремонт дороги Луцьк-Львів завершується

На дорозі Луцьк-Львів завершується прокладання третього шару асфальту та відбувається нанесення дорожньої розмітки. Погода сприяє.

Проблемним залишається встановлення зупинок в Горохівському районі. Після того, як перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов запропонував вимагати у виконавця чіткий графік робіт щодо облаштування освітлення, справа зрушила з мертвої точки, – повідомляє відділ інформаційної політики Волинської ОДА.

Почали копати траншеї для прокладання кабелів і в районі села Терешківці, де працює пересувний габаритно-ваговий комплекс.

Що ж до митниці, то за прогнозами начальника головного управління Державної казначейської служби України в області Михайла Леміщака, перевиконання в цьому місяці має бути. Але, як приклад, кошти за минулий місяць ще не надійшли на рахунки області.

Окрім того, підрядник висловив занепокоєння відсутністю вагонів для перевезення сипучих матеріалів. Якщо цьогоріч якось вдалось вийти із цієї ситуації, то в наступному році, зважаючи на той обсяг робіт, що передбачено, можуть виникнути серйозні проблеми.

Надрукувати
мітки:
коментарів