Поділитись:

"Краще б вони не їхали сюди", – мер Луцька стурбований перевантаженістю пологового будинку

Понеділок, 28 листопада 2016, 08:05

В Луцький клінічний пологовий будинок приїжджають народжувати зі Львова, Києва, Рівного та всієї Волинської області, що провокує перевантаженість медичного закладу.

Про це розповів Луцький міський голова Микола Романюк в ефірі телепередачі "Відкрите місто" 25 листопада.

Ведуча передачі Олена Чернуха пригадала, що минулого тижня з робочим візитом Луцьк відвідала делегація Львівської міської ради, до якої входили члени постійних комісій та керівники медичних закладів Львова. В рамках візиту делегація навідалася до Луцького клінічного пологового будинку.

На запитання, чому львів'ян цікавлять досягнення Луцька в медичній галузі, Микола Романюк зауважив: "Краще б вони не їхали сюди. В нас вже скоро черга буде в пологовий будинок. В нас сьогодні народжують зі Львова, з Києва, з Рівного. Я вже не кажу, що з усієї території Волинської області".

"Вже сьогодні постає проблема в нашому пологовому будинку", – додав міський голова.

Тим не менше, Микола Романюк схвально відгукнувся щодо діяльності керівника медичного закладу Михайла Токарчука, який нібито зумів гарно налагодити роботу. Мер додав, що міська рада повинна продовжувати вкладати кошти у розвиток пологового будинку.

Також Микола Романюк зазначив, що на третьому поверсі медичного закладу почали ремонтні роботи. Щоправда завершити їх цього року не вдасться.

Надрукувати
мітки:
коментарів