Поділитись:

У Луцькраді хотіли замість оновлення святкової ілюмінації профінансувати "Волиньбаскет"

Середа, 30 листопада 2016, 17:28
У Луцькраді хотіли замість оновлення святкової ілюмінації  профінансувати «Волиньбаскет»

БК "Волиньбаскет" звернувся до депутатів Луцької міської ради з проханням надати їм одноразову фінансову допомогу на грудень.

Для того, щоб дограти чемпіонат в цьому році, баскетбольному клубу не вистачає 300 тисяч гривень. Про це розповів тренер БК "Волиньбаскет" Петро Чайковський 30 листопада під час засідання сесії Луцькради.

Петро Чайковський сказав, що в клубу є меценат, який підтримує команду. Проте він не може самотужки наповнити весь бюджет.

"Міжсезоння ми граємо, але ми просимо разову підтримку, щоб дограти чемпіонат", – сказав Петро Чайковський.

Депутат та голова "бюджетної" комісії Павло Данильчук зауважив, що на комісії пропонували гроші, які передбачені на фінансування ДЮСШ "Спартак", зняти і віддати БК "Волиньбаскет". Втім Луцький міський голова Микола Романюк не погодився з такою ідеєю.

"У "Спартаку" в нас діти займаються, і тренери лишаться без зарплат. До того ж чому ми маємо фінансувати приватну структуру? Міська рада не має жодного стосунку до "Волиньбаскета", – сказав Микола Романюк.

Павло Данильчук тоді сказав, що, якщо депутати не проти, то він знімає свою пропозицію щодо "Спартака", і запропонував натомість зняти кошти для "Волиньбаскету" з оновлення святкової ілюмінації.

"Я вболіваю за спорт, я сам спортсмен, але зараз знімати зі святкової ілюмінації і давати гроші на місяць баскетбольному клубу – це неправильно. Якщо ми її не зробимо, то в центральній частині міста не буде святкового настрою", – сказав перший заступник Луцького міського гололви Тарас Яковлев.

Він зауважив, що варто дати кошти на святкову ілюмінацію, а баскетбольний клуб міська рада й так не потягне.

Тому депутати вирішили, що краще гроші спрямувати на оновлення святкової ілюмінації в місті, аніж на підтримку баскетбольного клубу.

Надрукувати
мітки:
коментарів
31 грудня 2021
27 грудня 2021
20 січня 2021
06 січня 2020
17 грудня 2019
09:29
21 січня 2019
13 січня 2019
06 січня 2019
23 грудня 2018
15 грудня 2018