Поділитись:

"Бізнес не усвідомлює, що в культуру треба вкладати", - організатор джаз-фестивалю у Луцьку

Понеділок, 05 грудня 2016, 13:34

Луцький джазовий клуб вдев'яте проведе джазовий фестиваль "Jazz Bez -2016".

Стартує фестиваль 9 грудня о 19:00 вечора в ляльковому театрі. Про це розповів організатор фестивалю у Луцьку Віктор Грисюк 5 грудня під час прес-конференції.

До організації фестивалю долучились: Генеральне Консульство Республіки Польща в Луцьку, Луцький джазовий клуб, Громадська організація "Принцип" та Мистецьке об'єднання "Дзиґа".

Фестиваль триватиме три дні. Організатори обіцяють, що музиканти приїдуть із різних країн та гратимуть у різних стилях.

"Кожен день буде неповторним", – зазначив співорганізатор фестивалю консул Генерального Консульства Республіки Польща Кшиштоф Савіцкі.

Квиток вартуватиме 50 гривень. До того ж всі, хто прийде на фестиваль, зможуть долучитися до соціально-благодійної акції "Подаруй Різдво" для дітей, в яких батьки загинули у зоні АТО. Акцію організовують "Меценати для солдата" спільно з благодійним фондом "Всі".

Серед колективів можна буде почути такі, як: "Skicki-Skiuk" (Польща), "REDNAXELA" (США\Канада\Німеччина\Бельгія), "Budniak / Bakovsky INTERMEDIUM QUINTET", (Польща\Молдова\Куба\Україна), Projekt "Sisters in Jazz" (Польща\Японія\Норвегія\Німеччина), жіночий джазовий проект Sisters in Jazz, створений відомими музикантками із Японії, США, Італії, Німеччини та Польщі, "Pol Belardi Quartet"(Люксембург) та джаз з електронікою "Karasiewicz Powerset" (Польща).

Сприятимуть проведенню джаз-фестивалю традиційно "Модерн-Експо" та ТОВ "Кромберг & Шуберт". До них долучилось і ПП "Гупало Л.В."

"На жаль бізнес, в Луцьку не усвідомлює, що в культуру треба вкладати. І, скажімо так, лише особисті хороші контакти сприяють нашій підтримці. От Юрій Гупало прийшов на джаз-фестиваль влітку, йому сподобалось, вирішив долучитись. Тому ми йому також вдячні", – сказав Віктор Грисюк.

До того ж організатори вперше провели експеримент із квитками, які можна буде придбати через Інтернет.

Надрукувати
мітки:
коментарів