Поділитись:

Samsung закликає не користуватися смартфонами Galaxy Note 7

Вівторок, 11 жовтня 2016, 10:57

Корпорація Samsung звернулася до рітейлерів із проханням зупинити продажі фаблета Galaxy Note 7, а власників гаджетів закликала припинити їх використання.

Причиною стали інциденти із займанням пристрою, які повторюються і після виходу нової партії приладів, у яких замінили проблемний акумулятор, – повідомляє Deutsche Welle.

"Ми просимо споживачів з оригінальним Galaxy Note 7 або заміненим Galaxy Note 7 вимкнути його та звернутися до місця його придбання", – йдеться в опублікованій у понеділок, 10 жовтня, заяві на сайті компанії.

Південнокорейський техногігант пропонує заміну фаблета на смартфон Galaxy S7 чи Galaxy S7 edge або ж повне відшкодування витрат. Друга хвиля проблем із гаджетом, який не раз вибухав чи займався у користувачів, серйозно пошкодила фінансовий стан компанії. Акції компанії опустилися до двотижневого мінімуму, втративши сім відсотків вартості – у грошовому еквіваленті це складає 13,2 мільярда доларів.

Компанія не називає причину проблем у другій хвилі фаблетів. Перше відкликання пристроїв зачепило близько 2,5 мільйона смартфонів через несправність акумулятора.

"Samsung вивчає різні можливі аспекти", – відзначив представник компанії щодо нових Note 7. Раніше корпорація уже призупинила виробництво цих гаджетів. На тлі невдач південнокорейської компанії акції її головного конкурента, американської Apple, піднялися до максимуму за останні десять місяців.

Надрукувати
мітки:
коментарів