Поділитись:

Huawei обіцяє "обійти" Apple

Понеділок, 07 листопада 2016, 20:24
Huawei обіцяє

Китайська компанія Huawei заявила про плани потіснити з другого рядка рейтингу одного з кращих виробників смартфонів – Apple.

Про це повідомляє Аndro-news.

Бути серед лідерів на ринку смартфонів і очолювати рух Android-пристроїв – непросте завдання. Потрібні нові девайси, що відрізняються від "середнячків" і мають власне обличчя. Важливо пропонувати і адекватні ціни. Усе це готова робити компанія Huawei, аби потіснити кращих виробників смартфонів, зокрема Apple. Здійснити цей задум китайці обіцяють за два роки. Ставка буде зроблена на розвиток технологій віртуальної реальності і штучного інтелекту.

Такі заяви звучать досить самовпевнено, особливо на тлі проведеної останнім часом компанією цінової політики, де почали переважати завищені цінники. Разом з тим, не можна не визнавати успіхи Huawei на ринку. Так, згідно зі звітом аналітичної компанії Strategy Analytics, за минулий квартал компанія надала 33,6 мільйона пристроїв, отримавши 9 % всього ринку. Для порівняння, за аналогічний період Apple відвантажила 45,5 мільйона пристроїв і її частка на ринку становить 12 %. Лідер Samsung – 20,1% з 73,5 мільйонами відвантажених ґаджетів.

Надрукувати
мітки:
коментарів