Поділитись:

"Івахів розчарувався у політиці", - нардеп Ярослав Москаленко

Вівторок, 15 грудня 2015, 15:54
«Івахів розчарувався у політиці», - нардеп Ярослав Москаленко

Глава парламентської групи "Воля народу", народний депутат України Ярослав Москаленко заявив, що чимало депутатів парламентської групи, яку заснував Ігор Єремеєв, не збираються продовжувати політичну кар'єру.

Група "Воля народу" буде партією, - про це Москаленко розвовів в інтерв'ю каналу 112.ua.

"У нас депутати всі такого рівня, що ми будемо робити не політичний проект, а політичну партію, не на один день. Але більшість людей себе вже в наступному виборчому процесі, навіть у цьому проекті - не бачать. Вони хочуть повернутися в реальний сектор економіки, працювати там, де вони вміють працювати, робити те, що вони вміють робити. Вони дуже розчаровані в політиці, і я у тому числі, і Степан Івахів", - каже Москаленко.

Також нардеп спростував інформацію, що учасникам групи Ігоря Єремеєва платили гроші:

"Максимум, у чому ми обмежувалися у своїй групі - це деяким депутатам, навіть тим, які ними не стали, ми з Ігорем допомагали, частково, на виборах до ВР. Наша група складається з депутатів, які самі в змозі кого завгодно профінансувати. У нашій групі немає зарплат на сьогоднішній день. Я, наприклад, не знаю про те, що в парламенті платяться зарплати, доплати. Я другу каденцію в парламенті, принаймні, мені ніхто в житті ще не пропонував гроші за голосування".

Про лоббізм Єремеєвау Парламенті Москаленко сказав, що колега відстоювув інтереси галузі, а не приватного бізнесу:

уло б неправдою сказати, що він не захищав інтереси і ми не захищаємо інтереси цієї групи. Захищаючи таку мегакорпорацію, за плечима якої 30 тис. службовців, ми захищали сектор економіки країни в особі цієї компанії. Ігор колір заправки вибирав два місяці, логотип міг малювати півроку. Середня вартість автозаправної станції групи "WOG" - 2,5-3 млн доларів, тому що Ігор робив національну компанію. Він мені говорив, що "я ніколи в житті не буду жити за кордоном. Я буду працювати до 70-ти років. Я вибираю такий колір, бо хочу, щоб ця заправка була краща, ніж у Європі ". Я бачив, як він робив маркети, як він ставився до продуктів: він сам їздив їх, пробував. Група "Континіум" - це різні напрямки бізнесів, у нього, напевно, один з кращих топ-менеджментів у країні - все одно, він все пробував сам, своїми руками. Якщо Ігор казав, що потрібно закон підтримати, ніхто не шукав його особистої вигоди - що ми захищаємо його компанію. Ми в цьому бачили захист державних інтересів країни".

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилася інформація, ІВАХІВ ТА МАРТИНЯК БІЛЬШЕ НЕ ХОЧУТЬ БУТИ НАРДЕПАМИ

Надрукувати
мітки:
коментарів