Поділитись:

Без офсайдів та з булітами: як може змінитися футбол

Четвер, 19 січня 2017, 19:00
Без офсайдів та з булітами: як може змінитися футбол

Технічний директор ФІФА Марко ван Бастен запропонував змінити правила футболу, щоб зробити ігри більш цікавими, а також, щоб зняти втому з футболістів.

"Було б цікаво подивитися за грою без офсайдів. Без правила "поза грою" буде більше можливостей забити гол", - передає слова ван Бастена "Новое время".

Також колишній тренер збірної Голландії ван Бастен запропонував ділити матч не на дві, а на три частини, це, на думку функціонера, зробить гру більш динамічною.

Крім цього Марко ван Бастен пропонує замінити пенальті на те, що в хокеї називається булітами. "Гравець міг би починати пенальті з точки в 25 метрах від воріт і поступово наближатися до них з м'ячем. Але час на виконання такого пенальті повинен бути обмеженим вісьмома секундами", - додав колишній футболіст.

Крім цього технічний директор ФІФА бачить цікавим введення помаранчевої картки, яка б усувала футболіста з поля на 10 хвилин. Така картка могла б використовуватися, коли порушення було недостатньо грубим для пред'явлення червоної картки.

Надрукувати
мітки:
коментарів