Поділитись:

Мережа супермаркетів TESCO закриє 9 магазинів у Польщі

П'ятниця, 09 червня 2017, 20:33

Популярна мережа супермаркетів TESCO планує до середини вересня закрити 9 магазинів у Польщі.

Про це повідомляє VSETUTpl.com.

Мережа супермаркетів TESCO добре відома українцям, адже саме в магазинах цієї мережі наші співвітчизники чи не найбільше здійснюють закупи. Нещодавно керівництво TESCO оголосило про закриття в Польщі 9 торгових точок компанії, зокрема в містах Білосток, Глогув, Конін, Лодзь, Ополе, Освенцим, Валбжих,

Причина закриття, яку озвучив для медіа Мартін Бехан, директор TESCO в Польщі, проста – протягом кількох років ці супермаркети не приносили прибутку, а навпаки потребували значних капіталовкладень, отож їх утримання надалі визнано нерентабельним, а зекономлені кошти будуть направлені на розвиток інших магазинів TESCO. Закрити 9 супермаркетів у перелічених містах Польщі повинні до 14 вересня. На даний момент, за словами Мартіна Бехана, усі працівники даних супермаркетів повідомлені про майбутні зміни, їм обіцяють знайти альтернативну комфортну роботу у мережі TESCO в регіоні.

Проте керівництво TESCO надалі вважає ринок Польщі вдалим для ведення бізнесу і не збирається його покидати.

ДОВІДКОВО:

TESCO в Польщі – мережа дуже популярна та доступна. На сьогодні це 429 магазинів, які кожного тижня відвідує більше 5 мільйонів покупців. TESCO співпрацює з більше як 3,7 тисячами постачальників та працевлаштувало 28 тисяч робітників. Проте, незважаючи на це, в Польщі рівень продажу товарів в TESCO знижується у порівнянні з іншими країнами Центральної Європи – з 11,2 млрд злотих до 10,8 млрд злотих за рік.

Надрукувати
мітки:
коментарів