Поділитись:

ТОП-10 місць для сімейного відпочинку в Польщі (фото)

Субота, 15 липня 2017, 19:30

Чи знаєте ви, де знаходяться найдивовижніші та найбільш захоплюючі місця для незабутнього сімейного відпочинку в Польщі?

Ресурс VSETUTpl.com підготував добірку місць, подорож до яких стане не лише цікавою пригодою для малюків, а й подарує яскраві враження дорослим.

Найбільший парк розваг у Польщі – Енерджиландія

Влітку потрібно брати максимум від кожного дня, щоб було звідки черпати енергію у похмурі та дощові осінні шкільні та робочі будні. Потужний заряд позитивної енергії подарують вам відвідини грандіозного тематичного парку розваг в Польщі – Енерджиландії, що розташована у мальовничій місцевості Затор, біля Кракова та Катовіц (30 хвилин автомобілем).

Квиток в Енерджиландію – це квиток у справжню країну мрій: тут на території 26 гектарів розташувалось кількадесят найсучасніших атракціонів: каруселі, кінотеатри 7D, екстремальні американські гірки, театри і амфітеатри, де виступають циркачі, актори та ілюзіоністи, транслюють найочікуваніші новини мультіндустрії. Є в Енерджиландії і планетарій, а ще нереально красивий Water Park, стилізований під тропічний острів, з шезлонгами та басейнами різної глибини, де підтримується комфортна температура води, а за безпекою відвідувачів стежать досвідчені рятувальники.

У цьому парку є й безліч інших неповторних розваг, серед яких кожен член сім'ї неодмінно знайде собі щось до душі. Енерджиландія спеціально поділена на кілька зон: Байколандія (казкові атракціони та сафарі для найменших), сімейна зона (атракціони для спільного відпочинку з дітьми), екстремальна зона (розваги для справжніх любителів адреналіну), зона виступів та шоу, а також зона Water Park.

Обслуговування та комфорт в парку розваг Енерджиландія на вищому рівні. Тут потурбувались, аби клієнти не стояли в довгих чергах за квитками – їх можна купувати онлайн, облаштували паркінги на кілька тисяч(!) автомобілів, біля басейнів в Енерджиландії облаштовані безкоштовні роздягальні та місця для сушіння, за забавами на воді спостерігають рятувальники, а також біля кожного атракціону працюють спеціалісти, які стежать за його безпекою та за тим, щоб виконувались усі правила. Усі атракціони в Енерджиландії нові і отримали міжнародні сертифікати якості, серед яких ISO 9001.

Окрім атракціонів, на території парку розваг діє безліч закладів харчування, кафе, ресторанів, де подають не лише улюблену їжу малюків – казкові десерти та морозиво, а й смачні та поживні страви різних кухонь світу, тож голодними в Енерджиландії ви точно не залишитесь.

Влітку Енерджиландія відкрита для клієнтів з 10.00 до 18.00 у будні та з 10.00 до 20.00, а інколи і до 24.00 у вихідні дні. Точний графік роботи парку у день, на який ви плануєте його відвідини, радимо дізнаватись на сайті Енерджиландії.

Ціни на квиток у найбільший парк розваг в Польщі – Енерджиландію

  • діти до 3-х років - 1 злотий
  • діти від 3-ох років і зростом менше 140 см - 59 злотих
  • вагітні жінки і пенсіонери – 59 злотих
  • діти зростом від 140 см і дорослі - 109 злотих за особу
  • квиток на рік – 329 злотих

Цікаво, що молодята, які захочуть зробити весільну фотосесію в Енерджиландії і прийдуть у весільному вбранні, мають право на вхід всього за 1 злотий! А ще за 1 злотий має право відвідати Енерджиландію у день свого народження кожна дитина віком до 18 років! У цьому парку розваг діють знижки для людей з особливими потребами, а також для учасників шкільних екскурсій (від 15 осіб).

Квиток в Енерджиландію дійсний протягом цілого дня і дає право на безлімітне використання усіх вподобаних атракціонів. Додатковій оплаті, при потребі, підлягають лише паркінг, сувеніри, харчування та ночівля.

Енерджиландія – номер 1 у нашому списку місць відпочинку в Польщі, рекомендованих для відвідин з дітьми. Цей польський Діснейленд здійснює мрії і дарує незабутні враження.

Африкаріум у Вроцлаві

Африкаріум – це частина відомого Вроцлавського зоопарку і перший масштабний океанаріум Польщі. Це неймовірне місце зачаровує як дітей, так і дорослих, дозволяючи надзвичайно близько познайомитись із екзотичним водним світом Африки. Океанаріум складається із 21 басейну, загальним об'ємом 15 мільйонів літрів, які населяють їх більш як 250 видів різноманітних риб та жителів африканських водойм! Він поділений на тематичні зони, що відповідають фауні різних регіонів Африки:

  • Червоне море (відтворена екосистема коралового рифу, де прекрасно почувається більше як 60 видів екзотичних кольорових риб).
  • Східна Африка (тут живуть нільські бегемоти, найменші в світі антилопи дікдіки, незвичайні гризуни та риби-ендеміки з озер регіону).
  • Берег Скелетів (надзвичайно цікава та популярна зона, адже її жителі – африканські морські котики та улюбленці дітей – пінгвіни! Окрім того, тут можна побачити змієподібних мурен, медуз та прекрасних риб-крилаток).
  • Мозамбіцька протока (цю зону в Африкаріумі відвідують найчастіше, адже вона представлена як величезний 18-метровий акриловий тунель, під час прогулянки яким навколо вас плавають акули, зелені черепахи, гігантські скати та інші цікаві жителі Мозамбіцької протоки).
  • Джунглі біля річки Конго (тут ви зустрінете небезпечних афиканських крокодилів та милих ламантинів, а також різноманіття птахів, що населяють джунглі).

Ціни на квитки в Африкаріум у Вроцлаві

  • діти до 3 років та особи, віком від 75 років – безкоштовно
  • діти від 3 до 7 років - 35 злотих
  • студенти – 40 злотих
  • дорослі – 45 злотих
  • сімейний квиток (2+3) - 150 злотих

Квиток дає право на відвідування Африкаріуму і самого зоопарку, що дуже зручно. Квитки можна придбати онлайн.

Африкаріум працює з 09.00 до 18.00 у дні з понеділка по четвер, а з п'ятниці по неділю і у свята він відчинений на годину довше: з 09.00 по 19.00.

Доїхати до зоопарку та Африкаріуму у Вроцлаві можна міським транспортом: трамваями № 1, № 2, № 4, № 10 або маршрутками № 115, №145 чи № 146.

Африкаріум у Вроцлаві – місце, яке прикрашають не декорації, а сама природа, містична та красива. Сюди хочеться повертатися.

Парки динозаврів в Польщі

Парк динозаврів в своєму житті мусить відвідати кожна людина, адже де ще можна побачити цю загадкову доісторичну тварину, від якої фанатіють діти і дорослі, у реальному розмірі? Парків динозаврів в Польщі дуже багато, більш як 20. Ми запропонуємо вам найбільші та найцікавіші парки динозаврів, які однозначно варто відвідати.

Парк динозаврів JuraPark в Красеюві

Парк динозаврів JuraPark в Красеюві (25 км від м. Ополє і 80 від Катовіц) – найбільший тематичний парк з динозаврами в цілій Європі, де наука і розваги утворюють вибухову суміш з позитивних емоцій та корисних знань. Тут досі проводяться реальні розкопки скам'янілостей цих істот, найстаршим з яких 225 мільйонів років. У парку 200 моделей динозаврів реальних розмірів, біля кожного з них табличка з інформацією, що знайомить із динозавром легко та цікаво.

Проте це далеко не все. JuraPark В Красеюві – це цілий комплекс розваг для усієї сім'ї. Квиток в цей парк дає право на відвідини тунелю часу, доісторичного океанаріума, палеонтологічного павільйона, на огляд парку динозаврів навчальною стежкою, забави в парку розваг чи на дитячих майданчиках, а також з ним доступний відпочинок на Юрському пляжі.

Ціни на квиток в парк динозаврів JuraPark в Красеюві

  • діти до 4-ох років – безкоштовно
  • школярі та студенти - 32 злотих
  • дорослі – 39 злотих
  • сімейний пакет 2+1- 100 злотих
  • сімейний пакет 2+2 - 125 злотих

JuraPark В Красеюві працює з 10.00 по 19.00 у будні і 09.00 по 20.00 у вихідні дні.

Парк динозаврів Dinozatorland у Заторі

Родзинка парку Dinozatorland в Заторі (50 км від Кракова та Катовіц) є те, що динозаври тут, як живі: вони рухаються і видають характерні звуки. В Dinozatorland динозаврів більш як сотня, а розташовані вони в прадавньому лісі серед столітніх дерев.

Окрім фігур динозаврів, тут можна оглянути їх справжні скелети та інші скам'янілості. Dinozatorland пропонує своїм відвідувачам і інші, не менш цікаві розваги. Тут можна потрапити у таємничий світ грецької міфології, де живуть грецькі боги та містичні створіння з відомих міфів, сповна насолодитися персонажами Андерсена в Країні Казок, а також ознайомитись з гігантськими рухомими фігурами найпопулярніших комах – видовище справді незвичайне і веселе. Діє в Dinozatorland також лунапарк з безліччю неймовірно різноманітних атракціонів, колекція яких стабільно поповнюється, аби гостям завжди було цікаво.

Ціни на квиток в парк динозаврів Dinozatorland у Заторі

  • діти до 3-ох років – безкоштовно
  • усі інші - 59 злотих
  • сімейний пакет 2+2 (двоє дорослих та двоє дітей до 16 років) - 199 злотих

Квиток в парк динозаврів Dinozatorland дозволить вам відвідати усі тематичні зони (а це 4 гектари) та дасть право на безлімітні розваги в парку атракціонів (в т. ч. в кінотеатрі 5D). Квитки в Dinozatorland можна купувати і онлайн, щоправда, дійсними вони будуть лише 2 дні після купівлі.

Dinozatorland у Заторі працює з 09.00 до 19.00 у будні та з 09.00 до 20.00 у вихідні та свята.

Парк динозаврів JuraPark у м. Солець-Куявський в Польщі

Парк динозаврів JuraPark у м. Солець (15 км від Бидгоща) – це місце, де зробивши лише кілька кроків екскурсійною стежкою, ти поринаєш у минуле на мільйони років, знайомлячись із надзвичайно реалістичними фігурами тодішніх жителів – гігантських динозаврів мезозойської ери та рептилій. Перебування в парку пізнавальне і розважальне водночас. Є тут музей Землі, зимовий сад, а також веселе містечко з гірками, каруселями, симуляторами та ін.

Ціни на квиток в парк динозаврів JuraPark у м. Солець-Куявський в Польщі

  • діти до 4-ох років – безкоштовно
  • діти до 10-ти років, учні, студенти (до 26 років) та пенсіонери - 22 злотих
  • сімейний пакет 2+2 (двоє дорослих та двоє дітей до 16 років) - 85 злотих

Усі види квитків в парк динозаврів JuraPark Solec можна купувати онлайн.

Години роботи парку:

  • будні: 09.00 – 19.00
  • вихідні: 09.00 – 20.00

Навчально-розважальний парк "Ферма Ілюзій" (Farma Iluzji)

Навчально-розважальний парк Ферма Ілюзій – одне з найкращих місць на карті розваг в Польщі, що розташоване за 85 км від Варшави у сторону Любліна. Відвідування цього нестандартного місця подарує радість не лише вашим дітям, а й вам самим, адже тут не діють закони фізики, ламаються стереотипи, а натомість можна побачити дивовижні наукові явища, які на перший погляд видаються справжньою магією. Тут ви побачите літаючий будинок таємниць та будинок, що крутиться, відвідаєте дзеркальний лабіринт, казковий палац тіней, тунель забуття, музей Єгипту та навіть загадкову гробницю фараона, спуститеся в чарівну золоту копальню, зустрінете диких драконів, познайомитесь із явищем левітації, зможете простежити невидимі на перший погляд сліди…

Список розваг на Фермі Ілюзій можна продовжувати ще довго. Додамо лише, що тут безліч цікавих зон, фото в яких здатне збити з пантелику та розвеселити навіть найбільших скептиків, а на відвідувачів щоденно чекають захоплюючі шоу ілюзіоністів.

Знайомство з ілюзіями дарує безліч веселощів та забав і в той сам час у дуже цікавій та легкій формі вчить дитину мислити широко і нестандартно, аналізувати та розвивати уяву.

Ціни на квитки у навчально-розважальний парк "Ферма Ілюзій"

  • діти зростом до 100 см – 1 грош
  • діти до 12 років – 34 злотих
  • дорослі – 39 злотих
  • сімейний (2+2) – 240 злотих

Працює заклад з 10.00 до 19.00 у будні та з 11.00 до 18.00 у вихідні дні.

Сімейний парк відпочинку "Магічні Сади" (Magiczne Ogrody) в Яновці

Сімейний парк відпочинку "Магічні Сади", розташований в Яновці (65 км від Любліна та 55 від Радома), – це ще один чудовий варіант для проведення незабутніх вихідних з дітьми в Польщі. Цей сімейний розважальний парк створений на основі оригінальної казкової історії. Серед сотень квітів, дерев і кущів ви відкриєте для себе чарівні країни, жителями яких є незвичайні істоти. Фантастичні персонажі та будівлі в Магічних Садах органічно вписуються в надзвичайно мальовничу природу і здається, що ви теж стали героєм якоїсь казки. Радимо вам не шкодувати часу і відвідати усі представлені зони, як наприклад, Моркв'яне Поле, де ростуть гігантські морквини, місто, яке населяють гноми, Дім Чародія, Гніздо Дракона, Замок Чарівниць та ін.

В Магічних Садах є багато місць для відпочинку та забав: каруселі, гойдалки, гірки, замки, тунелі, батути, трампліни, а також тут безліч розвиваючих ігор, наприклад, експерименти з водою у Водному Світі. Усі доступні в Магічних Садах розваги, забави та атракціони входять у вартість квитка.

Магічні Сади будуть цікавити для різних вікових груп, особливого для дітей молодшого шкільного віку, хоча приходити сюди можна навіть з найменшими (комфортними прогулянковими доріжками зручно прогулюватись із візочком, у сучасних туалетах є пеленальні столики, а в закладах харчування вам охоче підігріють принесену з собою їжу чи пляшечку з харчуванням).

На території Магічних Садів ви знайдете безліч затишних місць для відпочинку та навіть гриль-зони з усім необхідним обладнанням, тож зможете організувати собі незабутній сімейний пікнік. Паркінг від Магічних Садів безкоштовний, як і WI-FI на їх території.

Ціни на квитки у сімейний парк відпочинку "Магічні Сади" (Magiczne Ogrody) в Яновці:

  • діти ростом до 100 см – безкоштовно
  • діти до 14 років та пенсіонери –26 злотих
  • дорослі – 32 злотих
  • сімейний (2+1) – 77 злотих
  • сімейний (2+2) – 99 злотих

Магічні Сади відкриті для відвідувачів щоденно з 10.00 до 19.00. Квитки в у сімейний парк відпочинку "Магічні Сади" з легкістю можна придбати онлайн.

Парк мініатюр Inwałd Park у м. Інвальд

Приємно провести вікенд в Польщі з дітьми можна і в парку Inwałd Park, що розташований у м. Інвальд (Малопольське воєводство) за 60 км від Кракова та 80 км від Катовіц. Основна розвага в Inwałd Park – це відвідування парку мініатюр "Світ Мрій". Тут ваші діти зможуть здійснити незвичайну подорож одразу у кілька країн: Австралію, Грецію, Італію, Китай, Мексику, Німеччину, Францію, ознайомившись із мініатюрними архітектурними пам'ятками, характерними для кожної з них. Всього за один день ви встигнете побувати поруч з Ейфелевою вежею та Статуєю Свободи, зробити фото біля Бранденбурзьких воріт, пройти повз усю Велику Китайську стіну та помилуватися гондолами у каналі біля площі св. Марка. І при цьому відчути себе гуліверами, адже більшість будівель виконані у масштабі 1:15, а деякі – 1:10.

Проте Inwałd Park – це не лише парк мініатюр. Тут можна також відвідати парк динозаврів Діноландію з його печерою Таємниць, лабіринтами та цікавими тематичними кафе, скористатись різноманіттям атракціонів у Лунапарку, можна помандрувати у часі аж у XV століття і потрапити в середньовічне село, де ви зустрінетеся із тогочасними ремісниками – гончарами, ковалями, шевцями, зіграєте у боулінг чи більярд, а потім відвідаєте фортецю і зможете навіть пограти лазерний пейнтбол у її підземеллях, разом з драконами та лицарям.

На території Inwałd Park діє також міні-зоопарк, де можна побачити та навіть погодувати різноманітних звірят, як екзотичних, так і добре відомих.

Ще одним обов'язковим для відвідин в Inwałd Park місцем є Сад Івана-Павла II, який ще називають живим музеєм Папи. 3 гектари – саме стільки займає робота з зображенням фігури Папи Римського, Собору св. Петра у Ватикані і Собору Пресвятої Діви Марії в Вадовицях. Для створення цієї неймовірної живої картини необхідно було близько 20 тисяч відповідно підібраних рослин: дерев, чагарників, квітів і тонни каміння, гравію та щебеню. У саду можна прогулятися затишними алейками, помилуватися природою та дізнатись незвичайні історії з життя Івана-Павла II.

Біля Inwałd Park діє кемпінг і наметове містечко, а також на його території можна зупинитись у готелі.

Ціни на квиток у парку мініатюр Inwałd Park

  • діти до 3-ох років – 1 злотий
  • діти від 3-ох років і студенти до 26 років – 60 злотих
  • дорослі – 70 злотих
  • сімейний (2+2) – 240 злотих

Квиток у парк мініатюр Inwałd Park дійсний 2 дні. Придбати квитки можна в касах та онлайн.

Працює Inwałd Park в літній період з 09.00 до 19.00 у будні та з 09.00 до 20.00 у вихідні дні і свята.

Аеродинамічний тунель Flyspot в Польщі

Одна з найзаповітніших мрій усіх дітей (і майже усіх дорослих) в усьому світі – це літати, як улюблені супергерої. У Польщі тепер є чудова можливість втілити таку мрію в життя. Для цього не потрібно бути пілотом чи займатись екстремальними видами повітряного спорту, достатньо відвідати Flyspot – потужний аеродинамічний тунель, який дозволяє відчути невагомість та насолодитися почуттям вільного польоту. Це відбувається завдяки створенню вітру швидкістю до 300 км/год, який піднімає відвідувачів у повітря на кілька та навіть на кільканадцять метрів і дарує незабутні емоції. Таких тунелів в Польщі діє два: у Варшаві та Катовіцах.

Кожен квиток на політ включає в себе коротке початкове навчання, протягом якого учасник пізнає основні правила безпечного використання аеродинамічного тунелю та правила спілкування в ньому і знайомиться зі своїм інструктором, який буде стежити за його безпекою. Після навчання кожен учасник отримує спеціальний костюм для польотів (без нього літати не можна), шолом, окуляри, одноразові затички для вух (у тунелі досить шумно). Після виходу з тунелю відвідувача чекає Сертифікат і навіть можливість отримати відеозапис щасливих хвилин свого польоту! Такий вид відпочинку доступний лише для дітей, яким виповнилось 3 роки. Один політ триває 1,5 хвилини – час вільного падіння після стрибка з парашутом з висоти 4000 метрів.

Ціни на квиток у аеродинамічний тунель Flyspot в Польщі

Ціна на квиток у аеродинамічний тунель Flyspot в Польщі залежить від рівня вашої підготовки. Ми розглянемо ціни для новачків:

  • діти до 18 років – 2 польоти, 219 злотих
  • дорослі – 2 польоти, 249 злотих
  • сімейний пакет (2+1) – 2 польоти, 699 злотих

Працює Flyspot в Польщі з 08.30 до 24.00 кожного дня.

Копальня солі Wieliczka в Польщі

Вєлічка – невелике містечко поблизу Кракова (всього 10 км від його центру), в якому розташований один з найпопулярніших туристичних об'єктів Польщі – масштабна копальня солі з історією у 700 років. Вєлічка – це ціле підземне місто із озерами, вирізьбленими героями, закладами харчування та навіть костелом. Подивитись на красу цієї копальні можна, пройшовши кількома трасами, які є різної довжини та складності.

Сьогодні ці соляні підземелля та печери цікаві не лише дорослим – для дітей тут вигадали цілу казкову історію, зробивши їх перебування у Вєлічці сповненим пригод та сюрпризів. Дітей запрошують на мандрівку не просто шахтою, а цілою казковою країною Соліландією. Проходячи підземними коридорами, вони знайомитимуться із секретами Соліландії, розв'язуючи головоломки, зустрічатимуть на своєму шляху фантастичних персонажів, як от дракона Солоня, Скарбника, який пригощає цукерками, чи гномика Солілюдка, почують захоплюючі легенди про добрих духів копальні та інші неймовірно цікаві таємниці, ознайомляться із процедурою добування солі, а також матимуть змогу переглянути мультимедійний показ цікавого матеріалу про копальню на стінах її печер.

Вирушаючи на екскурсію в копальню солі Вєлічка, радимо взяти з собою достатньо теплий одяг (температура в печерах – 15 градусів), а також зручне взуття, адже вам доведеться подолати не одну сотню сходинок. Тривалість екскурсії – більше двох годин.

Ціни на квиток у копальню солі Wieliczka в Польщі (екскурсія "Відкриття Соліландії")

  • діти до 4 років – безкоштовно
  • діти від 4 до 16 років - 46 злотих
  • дорослі - 65 злотих
  • сімейний (2+2) – 176 злотих

Працює копальня солі Вєлічка щоденно з 07.30 до 19.30.

ZOO SAFARI в Борисеві (Польща)

Зануритись у дику природу та вполювати найзагадковіших та найцікавіших тварин з цілого світу за допомогою об'єктива фотоапарата можна, відправившись в ZOO SAFARI в Борисеві (30 км від Лодзі, трохи більше 150 км від Варшави та Познані). Такий вікенд ваша дитина точно запам'ятає надовго, адже на території у 26 гектарів живе більш як 600 різноманітних звірів, серед яких надзвичайно рідкісні білі леви, бенгальські тигри, пуми, рисі, африканські буйволи, безліч видів антилоп та зебр, кенгуру, лемури, верблюди та багато-багато інших, не менш цікавих представників дикої фауни.

Крім того, у ZOO SAFARI є спеціальна зона Mini ZOO, де навіть найменші дітки зможуть погратися із милими та безпечними звірятками, такими як мініатюрні кізки, камерунські овечки, альпаки, в'єтнамські свинки, ослики та пухнасті кролики. Надзвичайно охоче приходять сюди і дорослі, адже таке безпосереднє спілкування із тваринами приносить радість у будь-якому віці.

Якщо енергії у вашої дитини хоч відбавляй, то вам у Figlarniu – казкову країну ZOO SAFARI, де діє безліч розваг та атракціонів, чи у кінотеатр 7D. На території ZOO SAFARI діє заклад харчування на 170 місць, звідки відкривається чарівний панорамний вид на усю територію парку.

Ціни на квиток у ZOO SAFARI в Борисеві

  • діти до 3 років – безкоштовно
  • школярі, студенти та пенсіонери – 24 злотих
  • всі інші - 29 злотих
  • сімейний (2+1) –74 злотих
  • сімейний (2+2) – 95 злотих

Працює сафарі щоденно з 09.00 до 19.00.

Центр науки "Коперник" у Варшаві

Юні дослідники та любителі експериментів точно оцінять відвідини унікального центру науки "Коперник" у Варшаві. Цей центр можна назвати водночас музеєм науки та величезною дослідницькою лабораторією, у якій щоденно більше тисячі відвідувачів знайомляться з експонатами, беруть участь в експериментах, вчаться різносторонньо сприймати, здавалося б, складні та незрозумілі явища і закони природи, мислити критично, аналізувати та знаходити відповіді на свої питання.

Тут знаходиться 400 експонатів, погрупованих за тематичним принципом, кожен з яких можна оглянути та навіть самостійно протестувати. На усі питання, які виникатимуть у вас в процесі, охоче дадуть відповідь аніматори центру. У Koperniku діє шість постійних інтерактивних виставок, а також Майстерня, Театр Високих Напруг і Театр Роботів. Також варто неодмінно відвідати Парк Першопрохідців і Планетарій Небо Коперника.

А на даху наукового центру "Коперник" знаходиться сад, під час прогулянки яким вам відкриється неймовірний вид на Віслу та дахи старого міста.

Ціни на квитки у центр науки "Коперник"

  • діти до 2 років – безкоштовно
  • діти від 2 до 19 років, студенти (до 26 років) та пенсіонери – 18 злотих
  • всі інші - 27 злотих
  • сімейний (2+2) –72 злотих

Зважаючи на популярність центру науки "Коперник", усі види квитків туди можна і варто купувати заздалегідь онлайн, адже в самому центрі до кас довжелезні черги, в яких можна провести навіть кілька годин.

Центр науки "Коперник" у Варшаві запрошує відвідувачів з вівторка по п'ятницю з 08.00 до 18.00, а у вихідні дні він працює з 10.00 до 19.00. У понеділок заклад зачинений.

Доїхати до центру науки можна громадським транспортом міста Варшави, зокрема маршрутними автобусами № 105, № 118, № 127, № 185, № 102, № 162. На території центру працює платний паркінг (5 зл./год).

Надрукувати
мітки:
коментарів