Поділитись:

Колишній розробник Google заснував нову релігію

Понеділок, 02 жовтня 2017, 21:33
Колишній розробник Google заснував нову релігію

Колишній топ-розробник Google і Uber Ентоні Левандовскі створив свою власну релігію - "Шлях майбутнього" (Way of the Future). Він подав документи про реєстрацію організації до Податкового управління США в Каліфорнії.

У них зазначено, що в поклонінні штучного інтелекту ця інноваційна церква бачить "шлях розвитку сучасного суспільства". Інженер вказав себе президентом і генеральним директором ініціативи, - повідомляє "Realist".

Ентоні Левандовскі працював спочатку в Google, а потім в Uber над створенням безпілотних автомобілів. Однак незабаром був звільнений з Uber через звинувачення в тому, що він вкрав частину розробок Google. В травні 2017 року суд навіть заборонив Левандовскі працювати з датчиками, що використовуються на безпілотники, але залишив за ним право розробляти автономні автомобілі.

Інженер також залишився без винагороди від Uber в розмірі $ 250 млн.

В основі некомерційної квазірелігійної організації лежить вчення про "розвиток бога, заснованого на штучному інтелекті".

Однак поки організація не надала більше інформації про себе і не відповіла на запити від видань The Guardian, The Verge і CNET.

Надрукувати
мітки:
коментарів