Поділитись:

Бізнес на обіймах: у Польщі з'явиться професійна "Обіймальня"

Вівторок, 14 листопада 2017, 20:31
Бізнес на обіймах: у Польщі з'явиться професійна

У Варшаві невдовзі відкриється перша "обіймальня" – місце, де спраглі обіймів можуть зазнати людського дотику за гроші.

Про це пише "Монітор Інфо".

Велике професійне обіймання повинно з'явитися у Польщі 15 листопада. За повідомленнями столичних ЗМІ, у цей день відкриється "Обіймальня" ("Przytularnia"). Заклад розташований у гарній довоєнній кам'яниці. Його клієнти за 49 або 79 злотих (приблизно 343 або 553 гривні), залежно від тривалості сесії, зможуть посидіти в обіймах.

"У цьому немає жодного підтексту", – зазначають засновниці "Обіймальні" – 29-річна Сильвія Каліновска, випускниця факультету англійської філології та культурознавства Центрально-Східної Європи та 28-річна Магдалена Фіялковська (випускниця менеджменту Головної торгової школи та післядипломних курсів із коачінгу). Подруги сподіваються, що ніхто не використає ідею для надання інших тілесних послуг.

Кілька років тому фірма із надання послуг обіймів з'явилась у США. Її заснувала Жаклін Сем'юелс. У інтерв'ю виданню "Newsweek" професійна обіймальниця розповіла про те, ким є клієнти, що готові платити за дотик.

Зі слів дівчини, кожен може чудово обійматися, це уміння, з яким ми народжуємося. Під час обіймів знижується рівень кортизону, тобто гормону струсу, що зміцнює імунну систему. Зростає рівень допаміну, що пов'язано із почуттям приємності, серотоніну, який називають гормоном щастя, окситоцину, що відповідає за задоволення від почуття близькості. Крім того, знижується тиск.

Жаклін Сем'юелс розповіла, що її клієнтами частіше є чоловіки.

Сеанс обіймів коштував близько долара за хвилину.

Зі слів дівчини, подібний бізнес розвивається і в Японії.

Надрукувати
мітки:
коментарів