Поділитись:

Facebook запустить меседжер для дітей

Вівторок, 05 грудня 2017, 19:31
Facebook запустить меседжер для дітей

Соціальна мережа в понеділок оголосила про запуск нової програми Messenger Kids, яка дозволяє обмінюватися повідомленнями в Facebook.

Вперше компанія дозволила дітям молодше 13 років офіційно бути присутніми на будь-якій зі своїх платформ, – пише Finance.ua.

Messenger Kids – урізана версія звичайного дотатку Messenger, але з купою додаткових батьківських елементів управління. Діти можуть обмінюватися повідомленнями, відеодзвінками, смайликами, GIF файлами та наклейками з людьми в списку друзів (схвалених батьками). Додаток тепер доступний користувачам iPhone у Сполучених Штатах.

Але оскільки це автономний сервіс, облікові записи Messenger Kids обробляються інакше, ніж звичайний обліковий запис Facebook. Немає реклами, і Facebook говорить, що вона не буде передавати дані від Messenger Kids рекламодавцям.

Соціальна мережа також зробила все можливе, щоб відключити облікові записи Messenger Kids на сторінках Facebook. Єдині люди, у яких є можливість бачити обліковий запис, – це друзі їхніх батьків.

Крім того, у Facebook є спеціальна команда рецензентів, які контролюють звіти з облікових записів Messenger Kids. Компанія також використовує програмне забезпечення, яке може автоматично виявляти певні типи контенту, наприклад, наготу, і запобігати його спільному використанню у додатку.

Надрукувати
мітки:
коментарів