Поділитись:

Назвали найгірші гаджети 2017 року

Вівторок, 26 грудня 2017, 18:51
Назвали найгірші гаджети 2017 року

У період новорічно-різдвяних свят технологічні видання часто випускають збірки кращих гаджетів року.

Engadget вирішив піти від зворотного і склав рейтинг найгірших гаджетів року, що минає, – пише ain.ua.

Соковижималка Juicero

Назвали найгірші гаджети 2017 року

Заснована в 2013 році Juicero за час роботи залучила близько $ 118 млн. Компанія розробила власну соковижималку, яку продавала спершу за $ 700, але потім ціну знизили до $ 400. Пристрій обробляв не цілі фрукти, а готові подрібнені суміші, які продавалися окремо по $ 5-7 за пакет.

Проблеми у Juicero почалися, коли в квітні цього року журналісти Bloomberg з'ясували, що сік з пакетів швидше вичавлювати руками, а не за допомогою дорогої соковижималки. Вже 1 вересня цього року компанія розмістила на сайті оголошення про припинення роботи.

Розумні годинник LG Watch Style

Як зазначає виданняя, сегмент "розумних" годинників все більше зсувається в бік лайфстайл-брендів, для яких стиль важливіше суті пристрою – це і забезпечило годинникам від LG місце серед невдах. Видання критикує дизайн пристрою, його батарею (її не вистачає навіть на повну добу).

Bodega

Назвали найгірші гаджети 2017 року

Вендинговая машина Bodega, яку розробляє стартап з Кремнієвої долини, призначена для продажу продуктів, які не псуються (таких, як снеки).

Щоб отримати товар, досить ввести його код в додатку. Але, як зазначає видання, цей девайс вирішує проблему, якої немає. Плюс старі-добрі вендингові машини відмінно справляються з роботою і без додатка.

Кепка Atari Speakerhat

Назвали найгірші гаджети 2017 року

"Час від часу з'являється продукт, який просто змушує вас запитувати: "Навіщо він?" – пишуть укладачі списку. Кепка Atari Speakerhat – це фактично звичайна кепка-бейсболка з вбудованим Bluetooth-динаміком і мікрофоном – можна слухати музику і розмовляти зі своєю кепкою під час пробіжки.

Вилка для рамена від Nissin

Цей девайс приглушує звуки, що видаються людиною, яка їсть рамен – традиційна японська страва з рисової локшини, бульйону і добавок (м'яса, овочів). Вилка зв'язується з додатком на смартфоні, який починає видавати звуки певної довжини хвилі, щоб загасити "хлюпаючі" звучання при поїданні рамена. При цьому батареї вилки вистачає на годину і вона не водонепроникна.

Голосовий помічник Samsung Bixby

Назвали найгірші гаджети 2017 року

Укладачі списку відзначають, що розумний асистент в анонсах звучав дуже багатообіцяюче, але поки що не розкрив свій потенціал. По-перше, він не був доступний публіці ще добрих три місяці після того, як вийшли моделі Samsung Galaxy S8 і S8 Plus. По-друге, працював неідеально (наприклад, витрачав дуже багато часу на відповіді на команди) – його огляду команда видання присвятила окрему статтю.

Навушники Google Pixel Buds

Пара навушників, які можуть "на льоту" перекладати всі мови світу – це звучало як пристрій з наукової фантастики. Але, як відзначають в Engadget, вони не виправдали очікувань: звуки оточення при використанні не заглушуються, Google Assistant працює абияк, а заштовхати навушники в їх чохол – окрема проблема. Що ж стосується перекладу – для нього потрібне гарне інтернет-з'єднання, інакше переклад сповільнюється, крім того, він заснований на Google Translate, який відомий своїми особливостями в роботі з ідіомами і будь-яким небуквальним текстом.

Hushme

Назвали найгірші гаджети 2017 року

Видання розкритикувало український гаджет за зовнішній вигляд і за те, що він суперечить своїй же початковій ідеї: не привертати увагу оточуючих своїми розмовами. Щоб приглушити голос мовця, пристрій видає серію звуків через зовнішні динаміки, які якраз привернуть увагу людей навколо, відзначають укладачі списку.

Надрукувати
мітки:
коментарів