Поділитись:

Світ перевернувся

Автор: Оксана Пуняк |
Субота, 10 лютого 2018, 07:40

Надворі лютий, і те, що йде сніг, дивувати не повинно. Але коли півзими можна було пробігати в осінньому пальто і черевиках та ще й лив дощ, а зараз не на жарт вхурделило – то таки дивує. І лякає, бо хтозна, чи не засніжить в березні-квітні. А це вже точно не феншуй.

Сезони запізнюються щонайменше на місяць. Увесь вересень сонце гріє по-літньому. Потім зима забуває, що вона зима, а весною затягується холод. Зараз напоготові треба мати усі види одягу і взуття: від кожуха з валянками до шортів із сандалями.

З кожним роком природа дивує дедалі більше. В Україні посеред зими розцвітають троянди, вночі температура падає до -15, а вдень різко добігає до "плюса". Америку засипає снігом, замерзають океани. Виходять гарні світлини, сенсаційні новини, людям цікаво, незвично, але не страшно. Хоча, якщо дивитися глобально, планета відмирає і вже усіляко намагається це пояснити.

Хокінг (відомий фізик-теоретик) каже, що потепління спалить усе живе на Землі. А йому нема причин не вірити. І для того, щоби цього не сталося, треба якомога зменшити кількість викидів парникових газів. Усе в кращих традиціях людства – ми нищимо самі себе. І порятунок теж тільки за нами. Аби зробити свій вибір, часу обмаль, але право на голос має кожен.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 березня 2024
09 березня 2024
15 серпня 2023
21 липня 2023
13 липня 2023
02 липня 2023
11 червня 2023
08 червня 2023
30 травня 2023