Поділитись:

Samsung презентувала новий смартфон (відео)

Понеділок, 26 лютого 2018, 13:34
Samsung презентувала новий смартфон (відео)

Samsung представила свій новий флагманський телефон Galaxy S9. До презентації підійшли масштабно. На презентацію прийшло близько півтори тисячі осіб.

Про це повідомляє "5 канал".

Основне нововведення виробник зробив щодо фото- і відеоможливості Galaxy S9. Так, пристрій може знімати надсповільнені відеоролики зі швидкістю 960 кадрів в секунду. Завдяки вбудованому в камеру датчику руху апарат вміє автоматично починати запис при попаданні рухомого об'єкту в поле зору об'єктива.

Після запису користувач зможе вибрати фонову музику з 35 різних варіантів або додати мелодію з власної фонотеки. З відеороликів можна одним натисканням на екран створювати GIF-файли, виконані в трьох різних стилях зациклення. Їх також можна редагувати і пересилати.

У телефоні – подвійна діафрагма (F1.5-F2.4) на камері. Вона автоматично адаптується до умов надто яскравого світла або недостатнього освітлення.

Є і модна "фішка" у вигляді анімованих емоджі. Як відзначили в Samsung, функція "селфімоджі" використовує алгоритм машинного навчання, який аналізує 2D-зображення користувача і фіксує понад 100 параметрів його обличчя, щоб створити персоналізовану 3D-модель з такою ж мімікою – наприклад, киває або підморгує. "Селфімоджі" дозволяють ділитися своїми емоціями не лише за допомогою відео, але і за допомогою стікерів у стандартному форматі AGIF, який підтримується більшістю популярних месенджерів.

Надрукувати
мітки:
коментарів