Поділитись:

Стенфордські студенти вчаться створювати безпілотники

Середа, 07 березня 2018, 07:04
Стенфордські студенти вчаться створювати безпілотники

Студентам Стенфордського університету було запропоновано концепцію конструювання і тестування справжніх квадрокоптерів, оснащених механізмом доставки.

"Більшість наших студентів раніше ніколи не розробляли нічого, що могло б злетіти в повітря та й літати взагалі", - зазначає Ерік Чанг, аспірант лабораторії професора Девіда Лентінка, який викладає цей курс. "Це їхні перші кроки до вивчення усіх факторів, що забезпечать проектування повітряного робота".

Студенти працювали у змішаних групах разом із аспірантами. Вони розробляють проекти для двох типів безпілотників – роторних і з крилами. "Наразі студенти працюють над дизайнерськими нюансами, щоб зробити своїх дронів надійними, реалістичними і зручними в користуванні", - повідомляє інтернет-портал technology.org.

Поряд із наданням практичного досвіду роботи з безпілотними технологіями, Лентнік та решта викладачів Стенфордського університету, сподіваються, що їхній курс покращить навички студентів в галузі робототехніки, аеродинаміки, системного проектування і дизайну, які їх учні можуть застосувати в подальшій кар'єрі.

Надрукувати
мітки:
коментарів