Поділитись:

Microsoft зменшить час встановлення оновлень Windows

П'ятниця, 23 березня 2018, 21:05

Компанія Microsoft має намір спростити життя користувачів Windows, скоротивши час встановлення оновлень.

Уже з наступним великим апдейтом, реліз якого ймовірно відбудеться в квітні, буде запущена нова система оновлень, тож користувачі відразу ж зможуть оцінити зміни, – інформує Finance.ua.

За підрахунками Microsoft, випущений рік тому Creators Update в середньому встановлювався в автономному режимі (коли користуватися пристроєм не можна було) за 82 хвилин. Після внесених в Fall Creators Update змін встановлення займало близько 51 хвилини. З виходом наступного апдейту, відомого як Spring Creators Update, це займе всього 30 хвилин. Прогрес в порівнянні з минулим роком очевидний.

Як повідомляється, процес встановлення оновлення буде розділений на дві частини: "онлайн", під час якої комп'ютером все ще можна буде користуватися, і "офлайн" з синім екраном і прогресом оновлення. Microsoft вдалося перенести більшу частину процесів в онлайн-фазу.

Процес оновлення системи, по суті, є встановленням нової версії ОС з перенесенням всіх користувацьких даних, налаштувань і встановлених додатків. Відбувається це здебільшого під час офлайн-фази встановлення оновлення. Із релізом Spring Creators Update розпакування нової версії Windows і підготовка користувацьких даних для міграції відбуватимуться під час онлайн-етапу.

Надрукувати
мітки:
коментарів