Поділитись:

Facebook розкрив таємницю видалення постів

Вівторок, 24 квітня 2018, 21:05
Facebook розкрив таємницю видалення постів

Facebook опублікував правила розміщення публікацій у соціальній мережі, у яких детально описано, в якій ситуації адміністратори видаляють суперечливий контент, а в якій – ні.

Про це повідомляє Главное™.

Користувачі зможуть подавати апеляцію на видалення їх постів. В цьому випадку публікацію повторно розгляне інший адміністратор.

  • У соціальній мережі заборонений контент з погрозами, насильством, присвячений самогубству або самокатуванню. Соціальна мережа визнає, що часом текст з погрозами використовується для жартів або висвітлення важливої ​​теми в суспільстві. Адміністратор в такому випадку визначає контекст публікації, її правдивість.
  • Цькування, знущання, переслідування і образи повністю заборонені. Їх публікація можлива тільки в тому випадку, якщо вони з'явилися для інформування відповідальності про прояви агресії. Окремо уточнюється, що дискримінація можлива в разі, якщо вирази використовуються стосовно самого себе.
  • Повністю заборонені зображення оголених дітей. "Нам відомо, що іноді люди публікують зображення своїх дітей в оголеному вигляді з добрими намірами, проте в загальному випадку ми видаляємо такі зображення через можливість зловживання ними, а також, щоб уникнути використання або привласнення цих зображень іншими людьми", – пояснюється в правилах .
  • Оголене тіло дорослого також публікувати не можна, оскільки це може образити деяких користувачів соцмережі. Існує кілька винятків, зокрема можна публікувати об'єкти мистецтва з оголеним тілом людини, знімки годування грудьми або шрами на грудях після мастектомії.
  • Правила соцмережі зобов'язують користувачів реєструватися під своїми справжніми іменами і розміщувати правдиву інформацію. Фейкові новини заборонені.
Надрукувати
мітки:
коментарів
07 квітня 2024
05 березня 2024
03 березня 2024
11 лютого 2024
08 лютого 2024
11 січня 2024
06 грудня 2023
12 листопада 2023
12 жовтня 2023