Поділитись:

IPHONE 7 здивує користувачів надреалістичною картинкою (фото)

Неділя, 10 липня 2016, 10:04
IPHONE 7 здивує користувачів надреалістичною картинкою (фото)

У 2010 році Apple зробила великий крок вперед в індустрії мобільних екранів, представивши iPhone 4 зі "надчітким" дисплеєм Retina. З виходом iPhone 7 компанія зробить ще один прорив, оснастивши мобільний пристрій екраном Retina Color.

На дисплеях нового покоління Apple фотографії та відео будуть виглядати ще більш реалістично і забезпечать ще більший ефект занурення в контент завдяки розширеному колірному охопленню. Технологія Wide Color забезпечить високу точність передачі кольору, недосяжну для "звичайних" дисплейних панелей, – пише "GoGetNews".

Як стало відомо, дисплеї Retina Color в iPhone 7 будуть мати більш широким колірним охопленням, за рахунок чого кольору на екрані будуть виглядати яскравіше і реалістичніше. Більше відтінків, ширше динамічний діапазон, точніше кожен колір.

Відомо, що чим точніші і реалістичніші кольори, тим картинка на екрані жвавіша і натуральніша. Стандартні екрани смартфонів з кольоровим простором sRGB відображають значно менше відтінків в порівнянні з реальністю. Функціональні панелі Apple в iPhone 7 забезпечать більш широкий колірний обхват DCI-P3 - колірний простір стане на 25% ширше. З великою кількістю квітів зображення будуть виглядати яскравіше, реалістичніше і дозволять розглянути ще більше деталей в кожній фотографії.

Вперше Apple застосувала колірний простір DCI-P3 в моноблоках iMac останнього покоління. Саме цей колірний простір використовується в сучасних кінотеатрах. Він охоплює більшу частину спектру природного походження, завдяки чому вдалося домогтися серйозних поліпшень в області колірного реалізму.

Крім технології Retina Color дисплеї iPhone 7 підтримуватимуть функцію True Tone, вперше реалізовану в планшетах iPad Pro. Вона передбачає використання спеціальних датчиків, які контролюють освітленість навколишнього середовища і підлаштовують колірну температуру монітора для ідеального сприйняття картинки. В iPhone 7 з'являться два додаткових сенсора, які будуть розташовані у верхній частині фронтальної рамки смартфона.

Офіційна презентація iPhone 7 відбудеться у вересні цього року. Як і в попередні роки показ новинки варто очікувати на другий або третій тиждень місяця.

На «звичайних» дисплеях картинка зайнята одним кольором, на Wide Color видно логотип WebKitНа «звичайних» дисплеях картинка зайнята одним кольором, на Wide Color видно логотип WebKit

Надрукувати
мітки:
коментарів