Поділитись:

У Facebook запрацювала платформа для бізнесу

Вівторок, 11 жовтня 2016, 09:38

У соціальній мережі Facebook у понеділок, 10 жовтня, був запущений інструмент Workplace, призначений для бізнесу і некомерційних організацій.

Про це повідомляє 24 телеканал з посиланням на видання ABC News.

Щоб використовувати сервіс, не потрібно задіювати вже існуючі облікові записи користувачів Facebook. Підприємствам необхідно буде зареєструватися в якості організації.

У рамках платформи доступні такі функції, як групові чати і відеодзвінки, а також стрічка новин, як і в звичайному профілі Facebook. Фон не синій, а сірий. Користувачі також можуть створювати в рамках Workplace свої профілі.

Для організацій з кількістю активних користувачів від 1 до тисячі плата буде коштувати 3 долари за користувача в місяць. При кількості користувачів від 1001 до 10 тисяч плата складе 2 долари на місяць на людину, якщо користувачів понад 10 тисяч – плата на одного зменшується до 1 долара. Неактивні користувачі рахуватися не будуть.

Також від плати будуть звільнені некомерційні організації та навчальні заклади. Протягом трьох місяців можна буде протестувати безкоштовну пробну версію.

Надрукувати
мітки:
коментарів