Поділитись:

Улюблені книги мільярдера Ілона Маска

Субота, 03 грудня 2016, 11:01

Ілон Маск – видатний американський інженер, який став мільярдером завдяки своєму розуму та винаходам.

Видання "ЛайфХакер" презентувало матеріал про ставлення бізнесмена до читання та його улюблені книги, а ділове видання Волині "Конкурент" приготувало для вас переклад українською мовою.

***

Світ не перестає захоплюватися діяльністю Маска. Мабуть, він один з небагатьох людей, хто зумів досягти великих висот у різних сферах діяльності. У 2002 році він продав PayPal компанії eBay. Потім організував SpaceX, яка є однією з двох приватних компаній в світі, що запускають ракети в космос. І не можна забувати про Tesla – першу серію електромобілів, що користуються великою популярністю.

Ілон завжди любив читати.

"У дитинстві я був книжковим хробаком. Приходячи до школи, я намагався не потрапляти на очі людям і читав все, до чого міг дотягнутися: книги, комікси, журнали. В один момент вони закінчилися, і я почав читати енциклопедії", – розповідає винахідник.

За словами друзів Ілона, певну роль в його бажанні змінити світ зіграли саме книги. У дитинстві він найбільше любив "Володаря перснів". Він захоплювався головними героями, які робили все заради того, щоб зробити світ кращим.

Дивно чути це від CEO двох величезних корпорацій, але Маск не читав ніякої літератури по тайм-менеджменту, вважаючи їх марною тратою часу.

Отож, пропнуємо вам ознайомитися з улюбленими книгами видатного бізнесмена Ілона Маска.

1. "Життя Бенджаміна Франкліна", Бенджамін Франклін.

2. Tesla: Inventor of the Electrical Age, W. Bernard Carlson.

3."Автостопом по Галактиці", Дуглас Адамс

4."Володар перснів", Джон Роналд Руел Толкін.

5."Коротка історія майже всього на світі", Білл Брайсон

Надрукувати
мітки:
коментарів