Поділитись:

Топ-5 цитат Князя Темряви, або Оззі Озборну – 68

Субота, 03 грудня 2016, 09:30
Топ-5 цитат Князя Темряви, або Оззі Озборну – 68

Сьогодні, 3 грудня, своє 68-річчя відзначає легенда рок-музику, один із "батьків" хеві-метала великий та жахливий Князь Темряви Оззі Озборн.

Джон Майкл Озборн народився у Бірмінгемі, де у 1968, разом з Томмі Айоммі, Гізером Батлером та Біллі Уордом заснував культовий музичний гурт "Black Sabbath". Пізніше Оззі розпочав сольну кар'єру, яка принесла йому ще більшу популярність та статус "Хрещеного батька хеві-метала". Ділове видання Волині "Конкурент" також вітає члена Зали слави рок-н-роллу та представляє топ-5 цитат легендарного співака.

Топ-5 цитат Князя Темряви, або Оззі Озборну – 68

"Я не такий божевільний, як всі думають, я набагато гірший!"

– Я не такий божевільний, як всі думають, я набагато гірший!– Я не такий божевільний, як всі думають, я набагато гірший!

"Коли я зустрічаю людей, які мене практично не знають, перше, що я чую – "О, ви – той самий хлопець, що відкушує голови всякій живності?". Мене це все задовбало по саме не можу, а вони все згадують. Найбільше мене дратує, що насправді я зовсім інший. Якщо ви думаєте, що Оззі Озборн - саме такий, то ви жорстоко помиляєтеся"

– Коли я зустрічаю людей, які мене практично не знають, перше, що я чую – – Коли я зустрічаю людей, які мене практично не знають, перше, що я чую – "О, ви – той самий хлопець, що відкушує голови всякій живності?". Мене це все задовбало по саме не можу, а вони все згадують. Найбільше мене дратує, що насправді я зовсім інший. Якщ


"Я не пишаюся чим би то не було в своєму житті. Я не пишаюся тим, що я недоучка. Я не пишаюся тим, що я алкоголік. Я не пишаюся тим, що я наркоман. Я не пишаюся тим, що відкусив голову кажану. Але могло бути гірше. Я міг народитися Стінгом"

– Я не пишаюся чим би то не було в своєму житті. Я не пишаюся тим, що я недоучка. Я не пишаюся тим, що я алкоголік. Я не пишаюся тим, що я наркоман. Я не пишаюся тим, що відкусив голову кажану. Але могло бути гірше. Я міг народитися Стінгом.– Я не пишаюся чим би то не було в своєму житті. Я не пишаюся тим, що я недоучка. Я не пишаюся тим, що я алкоголік. Я не пишаюся тим, що я наркоман. Я не пишаюся тим, що відкусив голову кажану. Але могло бути гірше. Я міг народитися Стінгом.

"Коли ти будеш підніматися вгору, ти зустрінеш багато різних людей. Не варто їх ображати, тому що ти зустрінеш їх всіх ще раз, коли будеш падати вниз"

– Коли ти будеш підніматися вгору, ти зустрінеш багато різних людей. Не варто їх ображати, тому що ти зустрінеш їх всіх ще раз, коли будеш падати вниз.– Коли ти будеш підніматися вгору, ти зустрінеш багато різних людей. Не варто їх ображати, тому що ти зустрінеш їх всіх ще раз, коли будеш падати вниз.

"Певні люди наділені талантом та успіхом . Я вважаю, що крім певної кількості таланту потрібно дуже багато успіху. На кожного Оззі Озборна є мільйон інших, кому не випав навіть шанс стати зіркою"

– Певні люди наділені талантом та успіхом . Я вважаю, що крім певної кількості таланту потрібно дуже багато успіху. На кожного Оззі Озборна є мільйон інших, кому не випав навіть шанс стати зіркою.– Певні люди наділені талантом та успіхом . Я вважаю, що крім певної кількості таланту потрібно дуже багато успіху. На кожного Оззі Озборна є мільйон інших, кому не випав навіть шанс стати зіркою.

Надрукувати
мітки:
коментарів