Поділитись:

Британці визначили найкращі українські музичні альбоми 2016 року

П'ятниця, 13 січня 2017, 20:37

Британці з інтернет-видання "Louder than War" підвели підсумки музичного року в Україні, склавши перелік найкращих, на їхню думку, українських релізів.

UaModna опублікувала цей список українських релізів 2016-го року у довільному порядку.

THE MANEKEN – Sale%

Альбом складається з 14-ти пісень, тож слухачі будуть в захваті від різноманітної палітри електронного звуку. Серед композицій можна почути голосові уривки інших відомих артистів: Sophie Villy, Brunets Shoot Blondes, Onuka та ін.

The Maneken – це сольний проект відомого продюсера Євгена Філатова. Найближчим часом альбом також буде доступний на вінілі.

ДахаБраха – Шлях

ДахаБраха – це український народний квартет, який поєднує в собі музичні стилі кількох етнічних груп. Можливо, це наймістичніший фолк-колектив, який з'являвся коли-небудь в Україні. Їхній останній альбом був випущений ще в 2010 році, тому цьогорічний став справді довгоочікуваним. Самі музиканти сказали про своє творіння: "Цей альбом створювався в дуже складний час для нашої Батьківщини. Ми хочемо присвятити його тим, хто віддав своє життя за нашу свободу, тим, хто продовжує стояти на її сторожі і тим, хто йде непростим шляхом вільної людини, не втрачаючи надії".

ONUKA – Vidlik

Onuka – тріо, створене в 2013 році українськими музикантами Євгеном Філатовим (він же The Maneken) і Натою Жижченко, колишньою вокалісткою Tomato Jaws (Україна) і KOOQLA (Росія). Vidlik є другим альбомом групи, який було випущено 8 лютого 2016 року. Темою став вплив Чорнобильської катастрофи на Україну. Пісні з альбому звучать, наче мантра, що робить прослуховування захопливим і хвилюючим. Можна впевнено говорити, що на сьогодні Onuka є одним з найбільш інтригуючих музичних діячів "нової України".

Океан Ельзи – Без меж

Насправді, неможливо говорити про українську поп і рок-музику, не згадавши про Океан Ельзи. Новий альбом було випущено у травні 2016 року. І пісні у ньому чуються знайомими, комфортними та зрозумілими для більшості слухачів, хоча не без прихованого шарму. Навіть після стількох років на сцені Океан Ельзи має, чим здивувати своїх слухачів.

Також вирізнили наступні колективи та їхні релізи:

Один в каное – Один в каное

VIVIENNE MORT – Rosa

Вaгоновожaтые - Стартап Молодость

UMMAGMA – Winter Tale

MY PERSONAL MURDERER – Cauchemar

Был замечен – стало ещё только хуже

IAMYOU – Змістовно Різні




Надрукувати
мітки:
коментарів