Поділитись:

Ярош склав повноваженя провідника НВР "Правий сектор"

Середа, 11 листопада 2015, 15:32
Ярош склав повноваженя провідника НВР

Народний депутат України Дмитро Ярош складає з себе повноваження провідника "Національно-визвольного руху "Правий сектор".

Приводом до такого рішення стала спроба керівного складу "Правого сектору" обрати ще один керівний орган Провід на конференції 8 листопада. Ярошу запропонували посаду Провідника. Про це сам депутат повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Отримавши поранення і потребуючи тривалого часу на лікування, я довірив деякі напрямки управління рухом своїм найближчим однодумцям, які мали і мають свій погляд на розгортання націоналістичного руху. Моя ж позиція далеко не у всьому збігається з устремліннями частини Проводу. Як Провідник я несу персональну відповідальність за все, що відбувається в організації, і не збираюся перекладати її на інших. Саме тому я не можу бути "весільним генералом" в Правому секторі. Тому я змушений відповісти відмовою на пропозицію очолити запропонований конференцією Провід та складаю з себе повноваження Провідника НВР ПС, залишаючись націоналістом, державником і революціонером", - написав Дмитро Ярош.

Надрукувати
мітки:
коментарів