Поділитись:

"Укрпошта" працює над створенням дешевого сервісу доставки з AliExpress

Четвер, 09 лютого 2017, 10:27
«Укрпошта» працює над створенням дешевого сервісу доставки з AliExpress

"Укрпошта" спільно з AliExpress та Сainiao почали розробку нового продукту з частковим трекінгом для економічної доставки.

Цей спосіб доставки надасть необхідну можливість відстежування, матиме швидші терміни, але й лишатиметься максимально привабливим за ціною навіть для найдешевших масових товарів (продавці зможуть пропонувати його покупцям і безкоштовно), – повідомляє прес-служба "Укрпошти".

"Укрпошта вже надає кілька варіантів відстеження доставки з Китаю з різними партнерами. Додаткове економне рішення, яке буде запущено нами спільно з нашими партнерами найближчим часом, буде особливо цікавим продавцям недорогих масових товарів", – пояснив перший заступник генерального директора "Укрпошти" Олександр Перцовський.

У цілому зміна політики AliExpress щодо доставки замовлень в низку країн, зокрема в Україну, не матиме значного впливу на вартість таких замовлень для українських покупців.

Як прокоментував це питання Марк Завадський, регіональний директор з розвитку AliExpress в компанії Alibaba.com: "Нові правила не позначаться на ціні доставки. Скоріше, продавці врахують її в ціні самого товару і знайдуть спосіб тримати конкурентні ціни".

Надрукувати
мітки:
коментарів