Поділитись:

Американці дадуть гроші на розробку нового веб-сайту НБУ

Неділя, 12 лютого 2017, 13:09
Американці дадуть гроші на розробку нового веб-сайту НБУ

Національний банк України розпочав роботи із розробки нового сучасного веб-сайту.

Про це повідомляється на сайті регулятора.

За результатами конкурсу, контракт на розроблення нового веб-сайту Національного банку України укладено з ТОВ "Джая Діджітал". Роботи фінансуються Агентством США з міжнародного розвитку в рамках проекту "Міжнародні партнерства заради фінансової стабільності" (IP-FSS).

Під час конкурсу свою зацікавленість оголошенням, що було розміщене на сайті Нацбанку, висловили 62 особи з 51 компанії. Усім було надане технічне завдання для подальшого аналізу та вироблення підходу щодо його реалізації. Впродовж двох тижнів учасники мали змогу надіслати свої запитання, відповіді на які було опубліковано у відкритому доступі.

Документи першого етапу тендеру з оцінки технічних пропозицій надіслали 16 компаній. Чотири компанії, які отримали найбільшу кількість голосів членів тендерного комітету, були допущені до другого етапу.

На другому етапі конкурсу розглядались фінансові пропозиції, а також проводилися особисті зустрічі комітету з представниками компаній-учасників. На основі поєднання оцінок технічної пропозиції та запропонованої вартості робіт переможцем тендеру з вибору підрядника для розроблення нового веб-сайту Національного банку України було визначено ТОВ "Джая Діджітал".

До об'єднаного тендерного комітету проекту увійшли представники проекту IP-FSS, Національного банку України, незалежні українські та зарубіжні експерти. Процедури з визначення виконавця робіт із розроблення нового веб-сайта НБУ тривали близько 2 місяців – впродовж вересня-жовтня 2016 року. Договір IP-FSS з компанією було підписано 30 грудня 2016 року.

ТОВ "Джая Діджітал" надасть послугу проекту IP-FSS у складі консорціуму з ТОВ "Імпрувмент Сервіс", що відповідатиме за інформаційну безпеку нового веб-сайту, та проведе тестування вразливих частин системи з докладним звітом. Передбачається, що створення і впровадження нового веб-сайту триватиме не більше 6 місяців.

ДОВІДКОВО:

ТОВ "Джая Діджітал" – українська стратегічна агенція з цифрових технологій і маркетингу. У портфелі компанії, починаючи з 2010 року, вже більше 130 успішних проектів та веб-додатків із сфери фінансів, послуг, електронної комерції, видавничої справи тощо. У рамках консорціумаТОВ "Джая Діджітал" виступатиме головною юридичною особою.

Проект "Міжнародне партнерство заради фінансової стабільності" (IP-FSS) – додатковий проект Агентства США з міжнародного розвитку в рамках регіональної програми "Регіональний економічний розвиток". Проект надає Національному банку міжнародну технічну допомогу за напрямком покращення комунікацій, зокрема щодо модернізації веб-сайту.

Надрукувати
мітки:
коментарів