Поділитись:

Верховною Радою можна буде "гуляти" віртуально

Субота, 25 лютого 2017, 16:34
Верховною Радою можна буде

Користувачі зможуть пройтися залами і кулуарами Верховної Ради. Сервіс карт Google запустив віртуальний 3D-тур по Верховній Раді України в режимі Street View.

Користувачі зможуть пройтися головною залою Верховної Ради і вибрати точку огляду: подивитися на залу з трибуни або розглянути місце роботи депутата. Крім того, гості зможуть заглянути в кулуари і побачити, де спілкуються депутати в перерві між засіданнями. Користувачам також надається унікальна можливість побачити "Прапор Незалежності" – прапор розміром вісім на чотири метри, який був внесений депутатами першого скликання Верховної Ради в залу 24 серпня 1991 року, – пише "Finance.ua".

Минулого року прапор був виставлений в кулуарах в День прапора. Крім прапора, в кулуарах можна буде ознайомитися з експозицією "артефактів Незалежності" – різноманітних експонатів, пов'язаних з боротьбою України за незалежність: прапори, чернетка Акту проголошення незалежності, Перший універсал і багато іншого.

Тепер кожен бажаючий, так само як і в ізраїльському Кнесеті або Конгресі США, зможе здійснити віртуальну подорож в центральній залі і в кулуарах Верховної Ради, відчути дух і настрій роботи українського парламенту", – заявив спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

Надрукувати
мітки:
коментарів